Ace Utilities 6.7.0.303

Az Ace Utilities egy Windows tisztítási feladatokat ellátó program, amivel a legjellemzőbben szemetelődő területek rakhatóak rendbe. A karbantartás során figyelembe veszi a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, a böngészők előzményeit. Privát takarítási feladatokhoz is megfelelő választás. Duplikátum fájl keresési opciókkal ellátva.

Ha a Windows tisztításáról, karbantartásáról van szó, igen tág feladatkörről kell hogy beszéljünk, hisz az operációs rendszer rengeteg területen szorul optimalizálásra. Talán a legjobb, ha olyan szoftver választunk, ami a legszéleskörűbben látja el a szóban forgó műveletsort. Ilyen az Ace Utilities, amire úgy is tekinthetünk, mint egy „multifunkciós karbantartóra”.

Az alkalmazás telepítése során lehetőség van arra, hogy hozzáadjuk a jobb egérgombos funkcióhoz, így adott fájlokat, vagy akár a kukát úgy lehet kiüríteni, hogy azt később nem lehet visszaállítani. Az Ace Utilities kezelőfelülete igazán áttekinthető, talán hátrány, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott, így nem árt némi Angol nyelvtudás.

Duplikált tartalmak kereséséhez is hatékony karbantartó az Ace Utilities

Az Ace Utilities fel tudja kutatni a merevlemezen már fölöslegesnek számító fájlokat, sőt itt akár a többszörösen is előforduló duplikátumok is támogatottak, alkalmas még a regisztrációs adatbázis rendbetételére is. Ha a böngészők által eltárolt előzményeket szeretnéd nyom nélkül törölni, erre külön menüt szolgáltat, itt a jelenleg legnépszerűbbnek tekinthető böngészőket kivétel nélkül támogatja. A Windows optimalizálásához remek megoldás.

Felfedezhető még benne egy Startup Manager, itt áttekinthetőek az automatikusan induló programok listája, azok szerkeszthetőek. A régi alkalmazásaid nyom nélküli eltávolításra külön Toolst biztosít.

Az Ace Utilities extra opcióinak részeként szolgáltat még végleges fájlmegsemmisítőt is, amivel úgy lehet előzőleg megadott fájlokat törölni, hogy azt később semmilyen alkalmazással nem lehet visszaállítani. Van még benne merevlemez „tárhely méret” ellenőrző, biztonsági mentés készítő ami a regisztrációs adatbázishoz használható.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a CCleaner megoldását, ami hordozható változatban is elérhető, ha pedig szintén a multifunkciós szemléletre tartasz igényt, akkor az Advanced SystemCare nevű programot. Belőle is elérhető ingyenes változat.

Az Ace Utilities egy univerzális karbantartó, Windows tisztító program, ami Startup Managert, biztonsági mentés készítőt, Uninstallert, privát takarítási segédeket is elérhetővé tesz a kipróbálóinak.

Ace Utilities

Ace Utilities összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Privát takarítás
 • Széleskörű Windows tisztítási módok
 • duplikátum kereső
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • böngésző tisztító
 • Süti kezelő segédlet
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.acelogix.com/aceutils.html

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ace Utilities
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinZip System Utilities Suite 3.18.0.202023-01-30 WinZip System Utilities Suite 3.18.0.20 (0)
  A WinZip System Utilities Suite egy multifunkciós Windows feladatokhoz készített HDD, beállításjegyzék pucoló amivel akár értékes […]
 • CCleaner Slim 6.0.82023-01-18 CCleaner Slim 6.0.8 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • System TuneUp 5.6.0.4852022-06-20 System TuneUp 5.6.0.485 (0)
  A System TuneUp több hasznos szolgáltatással rendelkezik amivel karbantartani lehet az operációs rendszert. A Windows rendszerre […]
 • Privacy Eraser Free 5.33.0.44352023-01-29 Privacy Eraser Free 5.33.0.4435 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • Kerish Doctor 2023.4.912023-01-25 Kerish Doctor 2023.4.91 (0)
  A Kerish Doctor egy komplex megoldásokat biztosító karbantartó szoftver. A programmal tisztíthatóak a böngészők, a merevlemez, a […]