Ace címke - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Ace

 • Az Ace Utilities egy Windows tisztítási feladatokat ellátó program, amivel a legjellemzőbben szemetelődő területek rakhatóak rendbe. A karbantartás során figyelembe veszi a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, a böngészők előzményeit. Privát takarítási feladatokhoz is megfelelő választás. Duplikátum fájl keresési opciókkal ellátva.

  Ace Utilities 6.6.0.301

  Az Ace Utilities egy Windows tisztítási feladatokat ellátó program, amivel a legjellemzőbben szemetelődő területek rakhatóak rendbe. A karbantartás során figyelembe veszi a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, a böngészők előzményeit. Privát takarítási feladatokhoz is megfelelő választás. Duplikátum fájl keresési opciókkal ellátva.

  olvasd tovább...

 • Az AceMoney egy inkább kereskedelmi feladatra kifejlesztett szoftver amivel tömegesen lehet számlázási feladatokat elvégezni, azon belül az azok befizetési idejének értesítését figyelemmel kísérni. A határidőnapló programmal saját riasztások hozhatóak létre, ez a prémium kiadása. Szinkronizálhatunk is több eszköz között tartalmakat. Magyar nyelvű.

  AceMoney 4.37.2

  Az AceMoney egy inkább kereskedelmi feladatra kifejlesztett szoftver amivel tömegesen lehet számlázási feladatokat elvégezni, azon belül az azok befizetési idejének értesítését figyelemmel kísérni. A határidőnapló programmal saját riasztások hozhatóak létre, ez a prémium kiadása. Szinkronizálhatunk is több eszköz között tartalmakat. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az Ace Media Player egy általános felhasználhatósági lehetőséggel rendelkező filmlejátszó és zenelejátszó alkalmazás kis méret és erőforrás igénnyel.

  Ace Media Player 2.8

  Az Ace Media Player egy általános felhasználhatósági lehetőséggel rendelkező filmlejátszó és zenelejátszó alkalmazás kis méret és erőforrás igénnyel.

  olvasd tovább...

 • Az Ace Video Converter egy profilos elrendezést biztosító konvertáló szoftver ami nem csak hogy Magyar nyelven használható, de még ingyenes is egyben.  

  Ace Video Converter 3.7

  Az Ace Video Converter egy profilos elrendezést biztosító konvertáló szoftver ami nem csak hogy Magyar nyelven használható, de még ingyenes is egyben.  

  olvasd tovább...