money - Tags - SzoftHub.hu

money

 • A Money Manager nevű program segítségével a számítógépünkön van arra mód, hogy a hétköznapi pénzügyi feladatainkat, rendszerezzük, illetve megtervezzük az azokkal egy időben fontos feladatokat, befizetéseket, kiadásokat, illetve a várható bevételek alakulását. Free alkalmazás, a rendszerezés és az azok megjelenítése is lehetséges.

  Money Manager 1.8.0

  A Money Manager nevű program segítségével a számítógépünkön van arra mód, hogy a hétköznapi pénzügyi feladatainkat, rendszerezzük, illetve megtervezzük az azokkal egy időben fontos feladatokat, befizetéseket, kiadásokat, illetve a várható bevételek alakulását. Free alkalmazás, a rendszerezés és az azok megjelenítése is lehetséges.

  olvasd tovább...

 • Az AceMoney egy inkább kereskedelmi feladatra kifejlesztett szoftver amivel tömegesen lehet számlázási feladatokat elvégezni, azon belül az azok befizetési idejének értesítését figyelemmel kísérni. A határidőnapló programmal saját riasztások hozhatóak létre, ez a prémium kiadása. Szinkronizálhatunk is több eszköz között tartalmakat. Magyar nyelvű.

  AceMoney 4.37.2

  Az AceMoney egy inkább kereskedelmi feladatra kifejlesztett szoftver amivel tömegesen lehet számlázási feladatokat elvégezni, azon belül az azok befizetési idejének értesítését figyelemmel kísérni. A határidőnapló programmal saját riasztások hozhatóak létre, ez a prémium kiadása. Szinkronizálhatunk is több eszköz között tartalmakat. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra eltárolható jelentéseket lehet készíteni. A határidős tevékenység támogatást is tartalmazó szoftver remek eszköz hogy a számlás befizetéseinket nyomon lehessen követni. Szinkronizálni azokat több eszköz között. Ingyenesen, Free alkalmazásként korlátozással használható. Magyar nyelvű.

  AceMoney Lite 4.37.2

  Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra eltárolható jelentéseket lehet készíteni. A határidős tevékenység támogatást is tartalmazó szoftver remek eszköz hogy a számlás befizetéseinket nyomon lehessen követni. Szinkronizálni azokat több eszköz között. Ingyenesen, Free alkalmazásként korlátozással használható. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...