Feladat menedzser program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Feladat menedzser

 • A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver segítségével, naptárként is megállja helyét. Határidőnaplóként, feladatok menedzselésére is alkalmas.

  Rainlendar Lite 2.16.168

  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver segítségével, naptárként is megállja helyét. Határidőnaplóként, feladatok menedzselésére is alkalmas.

  olvasd tovább...

 • Az Alarm Cron egy ingyenes feladat menedzser program amivel kényelmesebben lehet kezelni, illetve ütemezni a fontosabb feladatokhoz szükséges időintervallumot. A Free alkalmazás stopper, ébresztőóra funkciót is tartalmaz, jegyezek hozhatóak létre adott eseményekhez.

  Alarm Cron 1.1

  Az Alarm Cron egy ingyenes feladat menedzser program amivel kényelmesebben lehet kezelni, illetve ütemezni a fontosabb feladatokhoz szükséges időintervallumot. A Free alkalmazás stopper, ébresztőóra funkciót is tartalmaz, jegyezek hozhatóak létre adott eseményekhez.

  olvasd tovább...

 • A Money Manager nevű program segítségével a számítógépünkön van arra mód, hogy a hétköznapi pénzügyi feladatainkat, rendszerezzük, illetve megtervezzük az azokkal egy időben fontos feladatokat, befizetéseket, kiadásokat, illetve a várható bevételek alakulását. Free alkalmazás, a rendszerezés és az azok megjelenítése is lehetséges.

  Money Manager 1.8.0

  A Money Manager nevű program segítségével a számítógépünkön van arra mód, hogy a hétköznapi pénzügyi feladatainkat, rendszerezzük, illetve megtervezzük az azokkal egy időben fontos feladatokat, befizetéseket, kiadásokat, illetve a várható bevételek alakulását. Free alkalmazás, a rendszerezés és az azok megjelenítése is lehetséges.

  olvasd tovább...

 • A Joplin egy kényelmes napi tevékenységek figyelemmel kísérésére használható szoftver amivel rendszerezetten kezelhetőek azok a feladatok amik fontosak. A modern felhasználói felülettel rendelkező program beépített keresőt, választható felhasználói felületet, illetve több hasznos beállítást is tartalmaz. Free alkalmazás.

  Joplin 1.0.200

  A Joplin egy kényelmes napi tevékenységek figyelemmel kísérésére használható szoftver amivel rendszerezetten kezelhetőek azok a feladatok amik fontosak. A modern felhasználói felülettel rendelkező program beépített keresőt, választható felhasználói felületet, illetve több hasznos beállítást is tartalmaz. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Task Coach hétköznapi feladataink rendszerezésére használható ingyenes segédalkalmazás. Már hordozható változatban is! Profi határidőnapló program Windowsra. Rengeteg speciális lehetőséget biztosít ez a Free alkalmazás.

  Task Coach 1.4.6

  A Task Coach hétköznapi feladataink rendszerezésére használható ingyenes segédalkalmazás. Már hordozható változatban is! Profi határidőnapló program Windowsra. Rengeteg speciális lehetőséget biztosít ez a Free alkalmazás.

  olvasd tovább...