Dokumentum kezelő - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Dokumentum

 • A LibreOffice szöveges dokumentumok kezelésére és egyéb irodai feladatok elvégzésére használható program. Free alkalmazásként használható. Helyesírás ellenőrző funkcióval. alkalmas még táblázatok, prezentációk összeállítására is. Támogatja a PDF formátumot is.

  LibreOffice 6.1.1

  A LibreOffice szöveges dokumentumok kezelésére és egyéb irodai feladatok elvégzésére használható program. Free alkalmazásként használható. Helyesírás ellenőrző funkcióval. alkalmas még táblázatok, prezentációk összeállítására is. Támogatja a PDF formátumot is.

  olvasd tovább...

 • A File Viewer Plus egy rendkívül sokoldalúan felhasználható fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével nem csak egyszerűbbé válik a számítógépeden a navigáció, hanem opcionálisan fájlszerkesztő funkciót is igénybe tudsz venni. Ezt szöveges dokumentumok, 7z, ZIP archívumoknál is igénybe lehet venni. Természetesen ez csak egy része a teljes fájlformátum kínálatának. Képnézegető funkcióval.

  File Viewer Plus 2.2.0

  A File Viewer Plus egy rendkívül sokoldalúan felhasználható fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével nem csak egyszerűbbé válik a számítógépeden a navigáció, hanem opcionálisan fájlszerkesztő funkciót is igénybe tudsz venni. Ezt szöveges dokumentumok, 7z, ZIP archívumoknál is igénybe lehet venni. Természetesen ez csak egy része a teljes fájlformátum kínálatának. Képnézegető funkcióval.

  olvasd tovább...