File Viewer Plus 2.2.0

A File Viewer Plus egy rendkívül sokoldalúan felhasználható fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével nem csak egyszerűbbé válik a számítógépeden a navigáció, hanem opcionálisan fájlszerkesztő funkciót is igénybe tudsz venni. Ezt szöveges dokumentumok, 7z, ZIP archívumoknál is igénybe lehet venni. Természetesen ez csak egy része a teljes fájlformátum kínálatának. Képnézegető funkcióval.

Ezzel a remek fájlkezelő alkalmazással akár lecserélhető a Windows alapértelmezett ezen jellegű szolgáltatása, sőt a szoftverrel több korábban a számítógépedre telepített alkalmazás is leváltható. A File Viewer Plus ha szükséges fájlszerkesztő opciókat is rendelkezésre bocsájt.

A File Viewer Plus letöltése után miután telepítetted egy igazán korszerű, bőröket is támogató kezelőfelület fogad ahol számos különleges fájlkezelési feladat kapott helyet.

A szoftverrel lehetőséged van a gépeden tárolt tömörített fájlokat kicsomagolni, megnyitni, esetleg a tartalmát szerkeszteni.

A programmal egy alapvetőbb dokumentum fájl megjelenítőt, illetve szerkesztőt is ki lehet próbálni, azokkal a funkciókkal amit egy ilyen jellegű irodai alkalmazástól elvárhatsz. Támogatja a PDF fájlokat is.

Ha rengeteg képet tárolsz a számítógépeden, vele azokat megtekintheted, azok forgathatóak, kinyerhetőek, illetve ikon nézetben is betölthetőek. Fotóknál, szerkesztéskor azokhoz effekteket használhatsz, vágható, konvertálható, módosítható a színösszetétel. Tartalmaz még ezen a területen egy speciális opciót, a megnyitott fotók Text, Hex értékei is vizuálisan megtekinthetővé válik.

A File Viewer Plus néhány egyszerűbb információt is biztosít arról. A szoftver több kényelmi funkciót is biztosít annak az érdekében, hogy egyszerűbben tudd használni néhány opcióját teljesen automatikusan el lehet érni billentyűkombinációs parancsokkal.

File Viewer Plus képek konvertálása:

A File Viewer Plus mint korábban említettük, korszerű lehetőséget biztosít arra hogy képeket tudj konvertálni, az egyik legfontosabb egyben leginkább említendő előnye, hogy számos képformátumot ismer mini kimenet. Néhányat említve kezeli a JPG, JPEG, PNG, TIFF, ICO, CURR, EMF kiterjesztéseket.

A File Viewer Plus ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

Fájlkezelési feladatokra használhatod még a Double Commander, az Xyplorer továbbá a Tablacus Explorer nevű szoftvert. Mindent tudnak amire csak szüksége lehet egy átlag felhasználónak.

A File Viewer Plus fájlkezelője tartalmaz képnézegetőt, képszerkesztőt, dokumentum, PDF megjelenítőt. A kezelőfelületét beépített témákkal lehet módosítani, több speciális vezérlési lehetőséget is tartalmaz. Tömörített tartalmak kicsomagolásához…

File Viewer Plus

File Viewer Plus összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • képnézegető, szerkesztő funkció
 • képek konvertálásához
 • multimédiás tartalmak kezeléséhez
 • tömörített tartalmak megnyitásához
 • dokumentum nézegető
 • PDF megjelenítő funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
File Viewer Plus
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HoneyView 5.42.59432021-11-15 HoneyView 5.42.5943 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • Alternate Pic View 3.1302021-11-12 Alternate Pic View 3.130 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • XnView Full 2.49.42020-10-15 XnView Full 2.49.4 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]
 • Regards Viewer 2.68.52021-12-04 Regards Viewer 2.68.5 (0)
  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free […]