Tablacus Explorer 20.4.1

A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, rendszerezhetők, kedvencekhez adhatóak. A definiálható elrendezés bárhogy megváltoztatható, az adott feladatokhoz remekül fog igazodni. Free alkalmazás formájában, vagyis ingyenesen vehető igénybe. Magyar nyelv.

A számítógépüket rendszeresen használók számára, akik rengeteg fájlt tárolnak a merevlemezükön, azok között több eltérő formátummal rendelkező fájl is felfedezhető, erre a szoftverre mindenképp szükség lehet mint fájlkezelő program.  A Tablacus Explorer egy több célú fájlkezelő program.

A szoftver különlegessége, hogy nem igényel telepítést, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, ami után azonnal használható. A Tablacus Explorer alkalmas, a korszerűbb fájlok rendszerezésére a Windows rendszeren, a fájlok mozgatása, szerkesztése egyéb funkciók használatával.

A teljes értékűnek számító használatig néhány egyszerű feladatra van, szükség, így sokkal több munkafolyamat, illetve testre szabottabb működés érhető el. A Tablacus Explorer letöltése után a programot installálni kell, ez csak néhány másodpercet igényel, ezután igény szerint testre szabható a panelek elrendezése, illetve beállítható a szoftver funkcionálisan. Egérgesztus vezérlés rendelhető adott funkciókhoz ha arra van szükség.

Tablacus Explorer – Gyors fájlelérési lehetőségek:

Mindamellett, hogy a fontosabbnak ítélt mappákhoz gyorsabb hozzáférést biztosít, abban is megfelelő választás, hogy a Windows legjellemzőbben meglátogatott területeihez, többek között az asztalhoz, telepített programok mappájához, dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzá lehessen férni. Igaz a Tablacus Explorer a lehetőségeit tekintve nem veszi fel a versenyt a prémium megoldásokkal, de ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni, mivel ingyenesen használható.

A felhasználói felületét több módszerrel is meg lehet változtatni, így mindenki megtalálja az igényeihez mért alternatívát. A tartalmak kedvencekbe rendszerezhetősége alap funkció a Tablacus Explorer fájlkezelőjével, amivel még egyszerűbbé tehető a szükséges fájlhoz való navigálás, szűrőt, és több ikon nézetet is biztosít. Sokkal hatékonyabbá válik a számítógépen a fájlok rendszerezése, helyettesíthető az operációs rendszer beépített fájlkezelője egy több funkciós eszközre.

A Tablacus Explorer alternatívájaként használhatod az XyplorerFree megoldását, ami szintén ingyenesen futtatható, sőt belőle is elérhető hordozható kiadás. Az FreeCommander XE pedig már szinkronizáláshoz is megfelelő.

A Tablacus Explorer sokkal könnyebbé tudja tenni a számodra a gépen belüli navigációt. Igény esetén a fontosabb területeket kedvencekbe tudod rendszerezni. A Magyar nyelvű szoftver ideális egyszerűbb, illetve korszerűbb fájlkezelési feladatokhoz. Paneles elrendezéssel, ahol szabadon tudjuk rendszerezni azokat a területeket ahol rendszeresen dolgozunk. 

Tablacus Explorer

Tablacus Explorer Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tablacus Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Explorer++ 1.3.52019-01-20 Explorer++ 1.3.5 (0)
  Az Explorer++ egy kedvencek funkció támogatással rendelkező fájlkezelő szoftver amivel sokkal átláthatóbban tudsz navigálni a […]
 • FRSFileMgr 6.0.02018-07-01 FRSFileMgr 6.0.0 (0)
  Az FRSFileMgr egy Windows Explorer program, amivel az Operációs rendszer beépített fájlkezelő funkciója helyettesíthető egy sokkal […]
 • XYplorer 20.90.002020-03-31 XYplorer 20.90.00 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • XYplorer Portable 20.90.002020-03-31 XYplorer Portable 20.90.00 (0)
  Az XYplorer Portable paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő, rendszerező alkalmazás ami egyedi kinézetet és különleges […]
 • WinFile 10.02019-01-12 WinFile 10.0 (0)
  A WinFile egy klasszikus, egyben retró jellegű fájlkezelő program Windows rendszerre. A szoftver a jól megszokott fájlkezelési […]