Tablacus Explorer 17.10.11

A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, rendszerezhetők, kedvencekhez rendelhetőek. Free alkalmazás formájában vehető igénybe.

Ha nehezen navigálható a Windows, meghatározott tartalmakat csak körülményesen találsz meg rajta, vagy csak egyszerűbben szeretnéd azokat mozgatni, használd ezt a remek szoftvert a Tablacus Explorer-t feladat végrehajtásához.

A szoftver különlegessége, hogy nem igényel telepítést, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, ami után azonnal munkára fogható. A Tablacus Explorer alkalmas, hogy sokkal könnyebben tudj navigálni a gépeden tárolt tartalmak, mappák között, azt egyénileg rendszerezni is tudod.

Mindamellett, hogy a fontosabbnak ítélt mappákhoz gyorsabb hozzáférést biztosít, abban is megfelelő választás, hogy a Windows legjellemzőbben meglátogatott területeihez, többek között az asztalhoz, telepített programok mappájához, dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzá lehessen férni. Igaz a Tablacus Explorer a lehetőségeit tekintve nem veszi fel a versenyt a prémium megoldásokkal, de ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni, mivel ingyenesen használható.

Több panel elrendezési lehetőséget is biztosít, így mindenki megtalálja az igényeihez mért alternatívát. A tartalmak kedvencekbe rendszerezhetőek, szűrőt, és több ikon nézetet is biztosít. Vele garantáltan könnyebben navigálhatsz, illetve dolgozhatsz fájljaiddal.

A Tablacus Explorer alternatívájaként használhatod az XyplorerFree megoldását, ami szintén ingyenesen futtatható, sőt belőle is elérhető hordozható kiadás. Az FreeCommander XE pedig már szinkronizáláshoz is megfelelő.

A Tablacus Explorer sokkal könnyebbé tudja tenni a számodra a gépen belüli navigációt. Igény esetén a fontosabb területeket kedvencekbe tudod rendszerezni.

Tablacus Explorer pillanatkép

Tablacus Explorer Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tablacus Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XYplorer 18.50.01002017-10-18 XYplorer 18.50.0100 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • XYplorer Portable 18.50.01002017-10-18 XYplorer Portable 18.50.0100 (0)
  Az XYplorer Portable paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő, rendszerező alkalmazás ami egyedi kinézetet és különleges […]
 • Immersive Explorer 1.3.42015-12-15 Immersive Explorer 1.3.4 (0)
  Az Immersive Explorer egy különleges Free fájlkezelő alkalmazás ami nem a funkciókat tekintve emelkedik ki az átlagból hanem magával […]
 • FlashFXP 5.4.0 Build 39702017-04-02 FlashFXP 5.4.0 Build 3970 (0)
  A FlashFXP egy Windows 10 támogatással is biztosított fájlkezelő alkalmazás ami FTP útvonalon biztosítja fájljaink mozgatását. Tud […]
 • Blue Explorer 1.15.0.02015-12-04 Blue Explorer 1.15.0.0 (0)
  A Blue Explorer egy paneles elrendezéssel biztosított alternatív fájlkezelő alkalmazás, amivel könnyebben tudsz navigálni a […]