Tablacus Explorer 18.10.9

A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, rendszerezhetők, kedvencekhez rendelhetőek. A definiálható elrendezés az egyszerű navigálhatóságról gondoskodik. Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Magyar nyelv.

Ha nehezen navigálható a Windows, meghatározott tartalmakat csak körülményesen találsz meg rajta, vagy csak egyszerűbben szeretnéd azokat mozgatni, használd ezt a remek szoftvert a Tablacus Explorer-t feladat végrehajtásához.

A szoftver különlegessége, hogy nem igényel telepítést, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, ami után azonnal munkára fogható. A Tablacus Explorer alkalmas, hogy sokkal könnyebben tudj navigálni a gépeden tárolt tartalmak, mappák között, azt egyénileg rendszerezni is tudod.

A használatához csak néhány egyszerűbb előkészület szükséges. A Tablacus Explorer letöltése után a programot installálni kell, ez csak néhány másodpercet igényel, ezután igény szerint testre szabható a panelek elrendezése, illetve beállítható a szoftver funkcionálisan.

Tablacus Explorer – Gyors fájlelérési lehetőségek:

Mindamellett, hogy a fontosabbnak ítélt mappákhoz gyorsabb hozzáférést biztosít, abban is megfelelő választás, hogy a Windows legjellemzőbben meglátogatott területeihez, többek között az asztalhoz, telepített programok mappájához, dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzá lehessen férni. Igaz a Tablacus Explorer a lehetőségeit tekintve nem veszi fel a versenyt a prémium megoldásokkal, de ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni, mivel ingyenesen használható.

A Tablacus Explorer több panel elrendezési lehetőséget is biztosít, így mindenki megtalálja az igényeihez mért alternatívát. A tartalmak kedvencekbe rendszerezhetőek, szűrőt, és több ikon nézetet is biztosít. Vele garantáltan könnyebben navigálhatsz, illetve dolgozhatsz fájljaiddal.

A Tablacus Explorer alternatívájaként használhatod az XyplorerFree megoldását, ami szintén ingyenesen futtatható, sőt belőle is elérhető hordozható kiadás. Az FreeCommander XE pedig már szinkronizáláshoz is megfelelő.

A Tablacus Explorer sokkal könnyebbé tudja tenni a számodra a gépen belüli navigációt. Igény esetén a fontosabb területeket kedvencekbe tudod rendszerezni. A Magyar nyelvű szoftver ideális egyszerűbb, illetve korszerűbb fájlkezelési feladatokhoz. Paneles elrendezéssel bír. 

Tablacus Explorer pillanatkép

Tablacus Explorer Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tablacus Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FRSFileMgr 6.0.02018-07-01 FRSFileMgr 6.0.0 (0)
  Az FRSFileMgr egy Windows Explorer program, amivel az Operációs rendszer beépített fájlkezelő funkciója helyettesíthető egy sokkal […]
 • XYplorer 19.20.00002018-09-25 XYplorer 19.20.0000 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • XYplorer Portable 19.20.00002018-09-25 XYplorer Portable 19.20.0000 (0)
  Az XYplorer Portable paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő, rendszerező alkalmazás ami egyedi kinézetet és különleges […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • Immersive Explorer 1.3.42015-12-15 Immersive Explorer 1.3.4 (0)
  Az Immersive Explorer egy különleges Free fájlkezelő alkalmazás ami nem a funkciókat tekintve emelkedik ki az átlagból hanem magával […]