Tablacus Explorer 23.9.13

A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, rendszerezhetők, kedvencekhez adhatóak. A definiálható elrendezés bárhogy megváltoztatható, az adott feladatokhoz remekül fog igazodni. Kiegészítőket lehet hozzá beszerezni. Free alkalmazás formájában, vagyis ingyenesen vehető igénybe. Magyar nyelven áll rendelkezésre.

A számítógépüket rendszeresen használók számára, akik rengeteg fájlt tárolnak a merevlemezükön, azok között több eltérő formátummal rendelkező fájl is felfedezhető, erre a szoftverre mindenképp szükség lehet mint fájlkezelő program.  A Tablacus Explorer több feladatra is felhasználható ha fájlkezelésre lenne szükség Windows rendszeren. Dinamikusan lehet igényhez igazítani a fájl rendszerezéshez elkészített felületet, ebben hatékonyabb mint az operációs rendszer képességei.

A szoftver különlegessége, hogy nem igényel telepítést, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, ami után azonnal használható. A Tablacus Explorer alkalmas, a korszerűbb fájlok rendszerezésére a Windows rendszeren, a fájlok mozgatása, szerkesztése illetve azokat lehetőségek rendelkezésre állásával amire szükségünk van.

A használata előtt egy néhány perces előkészületre van szükség ezzel a program testre szabottabban használható, sokkal több munkafolyamat, illetve testre szabottabb működés érhető el. A Tablacus Explorer letöltése után a programot installálni kell, ez csak néhány másodpercet igényel, ezután igény szerint testre szabható a panelek elrendezése, illetve beállítható a szoftver funkcionálisan. Egérgesztus vezérlés rendelhető adott funkciókhoz ha arra van szükség. Rengeteg beállítás áll rendelkezésre amivel a szoftver navigálhatósága, illetve felhasználhatósága bővíthető ki igény alapján. A Tablacus Explorer kiegészítő támogatással, gyors jegyzetek létrehozásához is hatékony.

Hatékonyabb fájlkezelés a Tablacus Explorer megoldásával

Vele sokkal egyszerűbben lehet azokhoz a mappákhoz, területekhez hozzáférni amiket naponta több alkalommal is használsz a fájlkezeléskor, szinte korlátlan beállítás választható, ilyen a telepített programok mappájához is, dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzá lehessen férni. Igaz a Tablacus Explorer a lehetőségeit tekintve nem veszi fel a versenyt a prémium megoldásokkal, de ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni, mivel ingyenesen használható.

Rengeteg beállítás a Tablacus Explorer fájlkezelőjéhez

A felhasználói felületét több módszerrel is meg lehet változtatni, így mindenki megtalálja az igényeihez mért alternatívát. A tartalmak kedvencekbe rendszerezhetősége alap funkció a Tablacus Explorer fájlkezelőjével, amivel még egyszerűbbé tehető a szükséges fájlhoz való navigálás, szűrőt, és több ikon nézetet is biztosít. Sokkal hatékonyabbá válik a számítógépen a fájlok rendszerezése, helyettesíthető az operációs rendszer beépített fájlkezelője egy több funkciós eszközre. Még széleskörűbbé tehető a szoftver felhasználhatósága ha a Tablacus Explorer megoldásához kiegészítőket szerzünk be, azokból rengeteg felfedezhető.

A Tablacus Explorer alternatívájaként használhatod az XyplorerFree megoldását, ami szintén ingyenesen futtatható, sőt belőle is elérhető hordozható kiadás. Az FreeCommander XE pedig már szinkronizáláshoz is megfelelő. Más megközelítésből fejlesztették ki, így ideálisak lehetnek ha nem megfelelő a címben említett program.

A Tablacus Explorer egy Magyar nyelven használható fájlkezelő szoftver ami egy optimális elrendezéssel bíró paneles felületen teszi felhasználóbarátabbá a Windows rendszeren történő tartalmak rendszerezését. Kedvencek támogatással, beszerezhetünk hozzá több hasznos kiegészítőt ha többet akarunk kihozni belőle, így nem kell egyéb szoftvereket beszerezni a gépünkre.  

Tablacus Explorer

Tablacus Explorer Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • paneles elrendezés
 • kedvencek támogatása
 • alapvető fájlműveletek biztosítása
 • csekély erőforrás igény, méret
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://tablacus.github.io/explorer_en.html
Tablacus Explorer letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tablacus Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltraExplorer 2.0.3.12022-05-09 UltraExplorer 2.0.3.1 (0)
  Az UltraExplorer egy ultragyors mappa listázási tulajdonságokkal futtatható fájlkezelő program szűrő funkcióval, amivel hatékonyabban […]
 • Explorer++ 1.3.52019-01-20 Explorer++ 1.3.5 (0)
  Az Explorer++ egy kedvencek funkció támogatással rendelkező fájlkezelő szoftver amivel sokkal átláthatóbban tudsz navigálni a […]
 • XYplorer 25.30.00002023-12-07 XYplorer 25.30.0000 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • WinSCP Portable 6.1.22023-12-07 WinSCP Portable 6.1.2 (0)
  A WinSCP Portable egy fájlok háttérben FTP, SFTP, S3, SCP, WebDAV protokollal másolási feladataihoz remek FTP kliens amit akár […]
 • XYplorer Portable 25.30.00002023-12-07 XYplorer Portable 25.30.0000 (0)
  Az XYplorer Portable paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő, rendszerező alkalmazás ami egyedi kinézetet és különleges […]