Mostantól a Tablacus Explorer telepítés nélkül is futtatható egérgesztus vezérlési képességgel kiegészítve

A teljesen szabadon kipróbálható fájlkezelő alkalmazás a Tablacus Explorer megfelelő funkció támogatással rendelkezik annak az érdekében, hogy jelentősen le tudd egyszerűsíteni a Windows rendszeren történő fájlkezelési feladatokat. Néhány érdekessége a telepítés nélküli használat, illetve az egérgesztusos vezérlés amit csak néhány szoftver támogatott eddig.

Az ingyenes fájlkezelő felhasználói felületén akár korlátlan számban lehet létrehozni, megnyitni lapokat, ezzel egyszerre több fájlkezelési munkafolyamat végezhető el, ez akkor lehet hasznos ha naponta rengeteg ilyen jellegű feladatra lesz szükség. A Tablacus Explorer nevű alkalmazást nem kell telepíteni, a letöltött program indítását követően azonnal akár rendszerezve listázza ki az összes fájlt. Itt természetesen az általad hozzáadott helyi menü integráció alapján támogatott funkciók próbálhatóak ki.

Felhasználói felület

A fontosabb mappákat kedvencekhez lehet adni, így mindig kéznél lesznek. A Tablacus Explorer fájlkezelője által biztosított funkciók alapértelmezés szerint nem nevezhetőek jelentős tudással rendelkezőnek, de ezt bármikor bővíteni lehet kiegészítőkkel, amit a szoftver beállítás panel részénél lehet kiválasztani, itt minden szituációra megoldást találhatunk. Tömörített fájlok kibontásához, illetve saját tartalmak hozzáadásához is felhasználható.

Tablacus Explorer – Paneles fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mostantól a Tablacus Explorer telepítés nélkül is futtatható egérgesztus vezérlési képességgel kiegészítve
Szerző
Leírás
Ha ezt a fájlkezelő programot használod sokkal egyszerűbben tudsz navigálni a PC-d merevlemezén. Tablacus Explorer...

Kapcsolódó szoftverek