Blog

Fájlkezelési feladatok szkriptekkel futtatása az XYplorer fájlkezelő programmal

Egy modern fájlkezelő amivel fájlokat böngészhetünk egy mélyen konfigurálható kereső funkciót is tartalmaz amivel akár reguláris kifejezésekkel kereshetünk fájlokat. Az XYplorer fájlkezelővel a rutinos tudással rendelkező felhasználók akár szkriptekkel tudnak fájlkezelési feladatokat futtatni.

A szoftver tartalmak rendszerezési feladataihoz is remek fájlkezelő amivel egy modern kezelőfelületen érhetjük el a fájljainkat akár kibonthatóak, illetve tömöríthetőek a mappák. A szoftverrel alapvető hardveres paraméterekkel tudjuk a tartalmainkat elérni, a duplikált fájljainkat is felkutathatjuk. Az XYplorer alapvető fájlkezelési feladatokhoz, illetve különleges projekteket futtatók számára is remek. A szoftverrel hatékonyabban tudjuk azokat a mappákat elérni amik a fájlok kezeléséhez kell. A fájlok metaadatait is megtekinthetjük.

Fájlkezelési feladatok szkriptekkel futtatása

A szoftverrel akár különleges fájlkezelési parancsokat is létrehozhatunk szinaktikai szabályokkal Script fájlba lehet eltárolni, speciális fájlkezelési feladatok is futtathatóak. Többsoros parancs szkripteket is létrehozhatunk. A projekteket akár egyetlen paranccsal tudjuk elkészíteni. Fájlok átnevezéséhez is készíthetünk szkripteket. A szoftverrel a fájlokat egy paneles felhasználói kezelőfelületen nyithatjuk meg, akár átnevezhetjük, zárolhatjuk, ikon nézetmóddal tudjuk megjeleníteni. A tartalmakat lista, illetve ikonként is megjeleníthetjük. A programmal fájlszerkesztési feladatokat is futtathatunk, a fájlokat törölhetjük mozgathatjuk, új fájlok hozhatóak létre, illetve akár speciális karakterekkel tudjuk a tartalmakat átnevezni.

Egy fájlok rendszerezéséhez, illetve szerkesztéséhez profi szoftver ami rengeteg művelet futtatásához kiváló. A szoftverrel akár szkripteket is létrehozhatunk fájlkezelési munkafolyamatokhoz. Az XYplorer installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

XYplorer – Fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlkezelési feladatok szkriptekkel futtatása az XYplorer fájlkezelő programmal
Szerző
Leírás
Egy fájlátnevezési feladatokhoz is nagyszerű fájlkezelő program az XYplorer amivel akár szkriptekkel tudunk projekteket futtatni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá