Archiváló, tömörítő program ISO fájlokhoz: PeaZip

A szoftver az ISO fájlkiterjesztésen kívül több népszerű, naponta használt tömörített fájl formátumhoz felhasználható, ahol azokat több módszerrel lehet létrehozni. Archiválással, vagy akár konvertálással. A PeaZip néhány plusz fájlkezelési feladatot is lehetővé tesz.

Igen népszerű, jelentős funkció támogatással rendelkező fájlkezelő program tömörített tartalmakhoz, amivel rengeteg hasznos feladat végezhető el. Létrehozhatunk saját archívumokat, kibonthatóak a meglévők még abban az esetben is ha azt jelszóval lett levédve. A PeaZip nagyobb méretű tartalmak helytakarékosságból darabolhatóak, így egyszerűbben oszthatóak meg, küldhetőek el üzenetben. A számos népszerű formátum között ISO fájlok is felfedezhetőek azokhoz a szükséges funkciók vehetőek igénybe. A szoftverrel egy multifunkciós fájlkezelő program használható, nem kell egyszerre több programot használni azért hogy a korábban említett összes munkafolyamatot maradéktalanul el lehessen végezni.

Fotók megtekintéséhez

A fájlkezelőként használatos program képnézegetőként is remek, vele a gépen tárolt kép galériák igényhez igazítva tekinthetőek meg. A PeaZip telepíthető, illetve hordozható kiadásban szerezhető be. Funkcionálisan ugyan azt tudja így a felhasználási hely döntheti el hogy melyiket szeretnéd használni fájlkezelési, archiválási feladatokra.

PeaZip – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Archiváló, tömörítő program ISO fájlokhoz: PeaZip
Szerző
Leírás
Archiváló program akár ISO fájlokhoz: PeaZip

Kapcsolódó szoftverek