Unzipper: ISO, RAR, 7Z fájlok kibontásához…

Lemezképek, illetve hagyományos fájlok újra tömörítésére használható teljesen ingyenesen használható program. Az Unzipper nem csak funkcionálisan tud mindent amire szükség lehet hanem néhány kiváló konfigurálási eszközzel is rendelkezik.

A fájl tömörítő, kicsomagoló szoftver több különleges konfiguráló eszközzel is rendelkezik amivel akár egyszerűbb fájlkezelési feladatot is el lehet végezni. A beállításainál panelos elrendezésűvé lehet tenni, így a felhasználandó fájlt egyszerűbben választhatod ki. Az Unzipper ISO, RAR, 7Z fájlkiterjesztésekhez is maximális támogatást nyújt. A program beállításainál még az is megvariálható, hogy a vele megjelenített tartalmakat milyen méretben, ikon rendszerezés szerint jelenítse meg, ezzel a lehetőségével azok a felhasználók járnak jól akik rengeteg tartalommal rendelkeznek, azok között szeretnék kiválasztani azt az egy vagy több tartalmat amit tömörítenének. A rendszeresen módosított tartalmaidat kedvencekhez lehet adni így azt később a lehető legegyszerűbben, gyorsan meg lehet nyitni, hogy azt módosíthasd akár tartalmilag. Az Unzipper megoldásával saját korlátlan fájlkiterjesztés szerint tudsz saját fájlokat létrehozni, ilyen funkciót kevés szoftver tartalmaz. Az ingyenes program innen szerezhető be. Remek választás a hétköznapokra.

Az Unzipper kezelőfelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Unzipper: ISO, RAR, 7Z fájlok kibontásához…
Szerző
Leírás
Ingyenes, paneles elrendezéssel rendelkező tömörítő - Unzipper

Kapcsolódó szoftverek