Blog

X-7Zip: Hordozható szoftver a tömörített tartalmaid kezeléséhez

Hordozható szoftver formájában futtatható, tömörített fájlok létrehozásához és azok kibontásához alkalmas program az X-7Zip, ami amellett hogy teljesen ingyenes, honosított formában is igénybe vehető.

A PC használata, böngészés során szinte bármikor szükség lehet egy olyan célalkalmazásra, amivel tömörített tartalmakat tudunk kezelni. Vagy azért, mert ebben a formátumban találunk a számunkra nélkülözhetetlen fájlokat, vagy egyszerűen csak a könnyebb tárolás és megosztás érdekében akarjuk azt archiválni. Egy teljesen szabadon használható tömörített fájlok kezelésére hivatott mindenes alkalmazás az X-7Zip, ami a tudás tekintetében nem szerénykedhet.

Mivel nem kell telepíteni, hordozható, csak kicsomagolni, így az felmásolható egy cserélhető adathordozóra és arról több számítógépen is használható rendeltetésszerűen.

A hagyományos fájlok kicsomagolásán és újak létrehozásán felül ideális, hogy a nagy terjedelemmel bíró fájlokat fel lehessen vele darabolni, vagy az így letöltött fájlokat egyszerűen néhány lépében újra egyesíteni lehessen. Az X-7Zip, mint a hasonló jellegű programok, ő is lehetővé teszi a beállításoknál, hogy maga a felhasználó határozza meg hogy milyen kiterjesztéseket szeretne használni vele alapértelmezés szerint. Természetesen rengeteg formátumot támogat.

Tesztelheted vele még az elkészített archívumokat, mozgathatod, de szerkesztheted is, ha arra lenne szükség. Itt külön a beállításoknál kiválasztható, hogy milyen célalkalmazást szeretnénk futtatni szerkesztéshez.

Az X-7Zip aktuális változata innen szerezhető be. Mivel ingyenes, nem igényel telepítést, mindenképp érdemes kipróbálni.

X-7Zip Hordozhato szoftver a tomorített tartalmaid kezelesehez-160021
Ingyenes, telepítést nem igénylő fájlkicsomagoló: X-7Zip


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
X-7Zip: Hordozható szoftver a tömörített tartalmaid kezeléséhez…
Szerző
Leírás
Hordozható szoftver formájában futtatható, tömörített fájlok létrehozásához és azok kibontásához alkalmas program az X-7Zip, ami amellett hogy teljesen ingyenes, honosított formában is igénybe vehető.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá