Kényelmes fájlkezelő tömörített tartalmak létrehozásához, jelszó védelem funkcióval: Bitser

Optimális megoldás azon számtógép tulajdonosok számára akik rendszeresen dolgoznak tömörített fájlokkal, ingyenes szoftverrel szeretnének archívumokat létrehozni. A Bitser több hasznos funkcióval is rendelkezik, így mindenképp ígéretes a saját kategóriájában. Jelszó védett tartalmakhoz, nagyobb méretű fájlok darabolásához. Természetesen Magyar nyelven is lehet használni.

A helyi menü integrációs szolgáltatás támogatással, beépített fájlkezelővel rendelkező szoftverrel mostantól igen egyszerűvé válik a tömörített fájlok kezelése, azt vele könnyedén kicsomagolhatod, értelemszerűen sajátokat hozhatsz létre. A jobb egérmenü funkcióval elért tartalmakat azonnal ki tudod csomagolni, bele lehet nézni az archívumba, illetve a korábbi konfigurációnak megfelelően lehet azt kezelni.

Tömörített fájlok kibontása:

A Bitser nagyobb méretű tartalmakhoz fájldarabolót biztosít ezzel több különálló fájl hozható létre azt külön lehet később tárolni. Tekintélyes formátum támogatással rendelkezik, ha te magad szeretnéd konfigurálni, hogy mely fájlformátumokat szeretnél vele megnyitni ezt is támogatja. ZIP, 7Z, .EXE, ARJ, BZ, BZ2, CAB, DEB, ISO fájlformátumok is felfedezhetőek azon a listán amit korábban említettünk. Méret takarékosságból azok tömöríthetőek. Az ingyenes Bitser innen szerezhető be. Honosított formában használható.

Bitser – fájlkezelő, archiver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kényelmes fájlkezelő tömörített tartalmak létrehozásához, jelszó védelem funkcióval: Bitser
Szerző
Leírás
Ingyenes fájlkicsomagoló szoftver beépített fájlkezelő funkcióval. Bitser

Kapcsolódó szoftverek