Modern fájlkezelő, fájlszerkesztő program a FileVoyager

A fájlkezelő szoftverrel egyéni extra kiegészítőkkel tudunk rengeteg ma lényegesebb fájlkezelési munkafolyamathoz elérhető funkciót használni. A FileVoyager a tartalmak megtekintéséhez, illetve a szerkesztésükhöz is használható ami a PDF fájlok, képek, illetve videók, zenei tartalmak megnyitásához is egy profi extra funkciót támogat.

A szoftver egy korlátlan fájlkezelő feladatokhoz használható paneles, rengeteg profi konfigurációval rendelkező kiegészítő amivel hatékonyabban tudjuk a fontosabb fájlokat megnyitni.

A FileVoyager felülete Skinekkel, illetve akár egyéni paraméterekkel korlátlan funkciókkal konfigurált panel megjelenéssel definiálhatóak. A fájlkezelő program felületét több integrált funkcióval lehet testre szabni amivel egy modern hatékony fájlkezelőt lehet kipróbálnunk.

Videók, zenék lejátszása PDF dokumentumok megnyitásához

A fájlkezelő programmal akár a fájlokat átnevezhetjük, másolhatjuk, mozgathatjuk, szerkeszthetjük. A szoftver beállításaihoz készített felületen be tudjuk tallózni az alapértelmezett fájlszerkesztőt ami azoknak a Windows tulajdonosoknak is hasznos lehet akik csak egy speciális fájlformátumot szeretnének szerkeszteni azt a szoftverrel akarják megnyitni.

Audió, illetve videó tartalmak lejátszásához, képek megnyitásához, PDF dokumentumok megtekintéséhez is futtatható. A szoftverrel a fájlok MD5, SHA1 értékeit is létrehozhatjuk Virustotal, gyanús tartalmak ellenőrzéséhez.

A fájlkezelő program a FileVoyager installálható, illetve hordozható kiadásban szerezhető be.

FileVoyager – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Modern fájlkezelő, fájlszerkesztő program a FileVoyager
Szerző
Leírás
Ingyenes fájlkezelő program, képnézegető, szöveges dokumentum illetve PDF olvasó funkcióval a FileVoyager.

Kapcsolódó szoftverek