Windows File Manager: Windows XP skinnel rendelkező fájlkezelő alkalmazás

A Windows XP operációs rendszernél megszokott kinézettel rendelkező fájlkezelő alkalmazás a Windows File Manager amivel gyakorlatilag a szükséges, modern fájlkezelési lehetőségek választhatóak ki, amivel egyszerűbb fájl rendszerezés, illetve egyszerűbben szerkesztési feladatok lehetségesek. Nem más mint a Windows File Manager.

A fájlkezelő program installálás nélkül használható ahol egy Total Commander-nél tapasztalt paneles felület található amivel hatékonyan lehet a leginkább használt tároló mappákat megtalálni, az azokban található tartalmakkal a fájlkezelési munkafolyamatokat elvégezni amik szükségesek. A paneleket méretezni lehet, az adott munkafolyamat szerint rendezni, bezárni, újakat nyitni.

A Windows File Manager egy meghatározott közösség számára megosztandó tartalmak közzétételéhez is biztosít funkciókat, bármilyen fájl az általunk szükséges jogosultsággal érhető el.

Fájlok megosztásához is használható

Saját hálózati hozzáférés készíthető, konfigurálni kell, ezután nem igényel semmilyen felhasználói interakciót, a program automatikusan tölti be azt a feladatot amihez létre lett hozva.

A merevlemezen található fájlok dinamikus kezelésekor a tartalmak mozgatása, rendszerezése, illetve a már fölösleges fájlok törlése, adott meghajtók formázása lehetőségek választhatóak ki.

A Windows File Manager szabadon kipróbálható fájlkezelőjét erről az oldalról lehet beszerezni, amit nem kell installálni, módosítható felhasználói felület, panel tervezés alapján.

Windows File Manager – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows File Manager: Windows XP skinnel rendelkező fájlkezelő alkalmazás
Szerző

Kapcsolódó szoftverek