Windows File Manager 10.1.4.0

A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített fájlok kicsomagolását, illetve saját tartalmak létrehozását. A paneles elrendezéssel létrehozott program felhasználói felülete Windows XP kinézettek rendelkezik. Free alkalmazás.

Paneles, több rendszerezési lehetőséget is tartalmazó fájlkezelő program ami kinézetben a Windows XP operációs rendszernél kipróbált felhasználói felületet használhatjuk. A Windows File Manager telepítés nélkül biztosítja az összes használható funkciót.

A Windows File Manager letöltése után azt egy tömörített mappában lehet megtalálni, azt csak ki kell bontani majd futtatni kell az alkalmazást.

A szoftverrel a fájlok kezelésekor a jól megszokott fontos eszközöket lehet kiválasztani, a funkciók helyi menüből, illetve a felső eszköztáron választható ki, a panelek mérete, illetve megjelenésének a módszere is teljes mértékben a neked szükséges igény szerint módosítható. A szoftverrel a fájlok mozgatása, törlése, áthelyezés, átnevezés, mappák létrehozása, illetve a tömörített fájlok kezelése lehetőségek választhatóak ki.

Windows File Manager az áttekinthetőbb fájl rendszerezéshez manuálisan képes lehetővé tenni a megjelenített funkciók, illetve eszköztáron mely menüpont, illetve paraméter jellemzők jelenjenek meg.

Windows File Manager – Gyorsbillentyű funkciókkal

Egyszerűbb hozzáférést biztosít a szükséges funkciókhoz, a használt billentyűkombinációs parancsokat a szoftver adott eszközkészletéhez tartozó menüpontnál tekinthetjük meg, a fejlesztő által definiálás alapján.

A Windows File Manager egy remek fájlkezelő szoftver ha ki szeretnél próbálni egy olyan alkalmazást ami kinézetben a Windows XP stílus világára hasonlít, az összes fontosabb fájl rendszerezéshez szükséges eszközzel.

Még több fájlkezeléshez szükséges eszközt kiválaszthatunk ha az Unreal Commander, illetve a Q-Dir nevű programot használjuk.

A Windows File Manager egy Windows XP stílusú kinézettel rendelkezésre álló fájlkezelő szoftver amivel a tartalmak mozgatása, létrehozása, törlése, rendszerezése lehetséges. Nem kell telepíteni, módosítható a panelek mérete, illetve a megjelenése.

Windows File Manager

Windows File Manager Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • csekély erőforrás
 • paneles felület
 • fájlok tömörítése kicsomagolásukhoz
 • gyorsbillentyűs vezérlés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/microsoft/winfile


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Windows File Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TC4Shell 19.1.142019-01-15 TC4Shell 19.1.14 (0)
  A TC4Shell egy tekintélyes fájl támogatottsági listával rendelkező tömörített tartalmak adminisztrálására alkalmas szoftver. Az […]
 • FreeCommander Portable 2018 Build 7702018-01-25 FreeCommander Portable 2018 Build 770 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • Easy 7-Zip 0.1.62016-10-11 Easy 7-Zip 0.1.6 (0)
  Az Easy 7-Zip egy könnyen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver. Ez az alternatív fájlkezelő alkalmazás […]
 • Bandizip 7.102020-10-17 Bandizip 7.10 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • PeaZip Portable 7.4.22020-10-05 PeaZip Portable 7.4.2 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]