Spéci fájlkezelő különleges tartalom rendszerezéssel: TagSpaces

Igen ritkaságnak számító fájlkezelő alkalmazás a TagSpaces amivel egy látványos, egyfajta címkézési módszerrel lehet rendszerezni a számítógépen található tartalmakat. Keresőt is tartalmaz, igazán korszerű megjelenést kap aki kipróbálja a programot.

A szokásostól teljes mértékben teljesen másként kitalált fájlkezelő Windows rendszerre. Ha egy különleges szoftvert akarsz kipróbálni ami dizájnos, egyben csak azokhoz a területekhez lehet vele hozzá férni amire nekünk szükség van, a TagSpaces nevű alkalmazást mindenképp érdemes kipróbálni.

A látványos felhasználói tervezéssel rendelkező alkalmazás felületén nem úgy történik a fájlok rendszerezése mint egy hagyományos fájlkezelő szoftver esetén, azt egy különleges módszerrel, inkább a jobb felhasználói élményt figyelembe véve egy izgalmas felszínre koncentrál.

A rengeteg tartalom között, egy adott fájl könnyebb felkutatásához egy fájlkeresőt is tartalmaz, fájl formátumonként akár médialejátszót is használhatunk, ezzel erőforrást, illetve könnyebb Windows használati lehetőséget lehet kapnunk. A multimédiás fájlokon kívül képek, illetve irodai feladatok során megszokott fájlokhoz, dokumentum tartalmakhoz is tökéletes megoldást biztosít. Linuxra is létrehoztak azon a rendszeren futtatható verziót. A TagSpaces innen tölthető le. Teljes mértékben ingyenes kiadás.

TagSpaces – fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Spéci fájlkezelő különleges tartalom rendszerezéssel: TagSpaces
Szerző
Leírás
Multimédiás fájlokat is le lehet játszani a TagSpaces fájlkezelőjével, illetve irodai feladatokat is remekül támogat.

Kapcsolódó szoftverek