Blog

Start Menüként is használható a LaunchBar Commander fájlkezelője

A szoftver egy fájlkezelő, amivel sokkal egyszerűbben lehet adott fájlokat felkutatni a számítógépen majd a szükséges feladatok végezhetőek el. A LaunchBar Commander tervezésének köszönhetően Start Menüként is használni lehet.

Teljesen ingyenes, egyszerre több feladatra is megfelelő fájlkezelő program amiből telepítést nem igénylő verzió is beszerezhető. Sajnos csak Angol nyelvi támogatással áll rendelkezésre, ez a használatát egyáltalán nem teszi nehézzé.

A LaunchBar Commander inkább egy fájlkezelő szoftver ami előre profilba rendezve teszi lehetővé, hogy azokat a programokat, illetve rendszeresen használt mappákat el tudd érni amire a hétköznapok során szükség van.

A telepíthető, illetve hordozható kiadás között nincs különbség, néhány előny azért tapasztalhatunk ha az azok közötti választásról beszélünk.

A program több előre hozzáadott területhez is könnyed, azonnali hozzáférést biztosít, a beállításainál ezt módosítani lehet, saját mappák, illetve alkalmazások indító ikonjai rendelhetőek azokhoz a területekhez ahol nekünk megfelel.

Konfigurálható, hogy milyen módszer szerint listázza ki a hozzáadott tartalmakat, rengeteg hasznos beállítással rendelkezik amik bármely számítógép felhasználó szükségesnek tarthat.

Ha rengeteg alkalmazás van a számítógépeden, esetleg olyan feladatokat hajtanál végre amik valamennyire bonyolultabbá teszik a navigációt a számítógépen ezt a szoftvert, a LaunchBar Commandert érdemes kipróbálni mivel fájlkezelő, illetve Start Menü is egyben. Ingyenes kiadás.

LaunchBar Commander – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Start Menüként is használható a LaunchBar Commander fájlkezelője
Szerző
Leírás
Start menü, fájlkezelő szoftver egyetlen felületen: LaunchBar Commander

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá