FTP

LaunchBar Commander 1.158.01

A LaunchBar Commander nevű alternatív fájlkezelő, start menü programmal hozzá tudsz férni a legfontosabb fájlokhoz, illetve Windows területekhez, esetleg alkalmazásokhoz. A gyorsbillentyű kombinációs parancsokat támogató szoftverrel sokkal egyszerűbben találhatóak meg azok a fájlok, illetve bármely tartalom amiket rendszeresen szoktunk kezelni a hétköznapok során. Free alkalmazás.

A szoftver egy alternatív fájlkezelőként használható Tools amivel gyakorlatilag sokkal egyszerűbbé tehető azoknak a területeknek az elérése amiket eddig az operációs rendszer beépített funkciójával tettünk meg, illetve alternatív fájlkezelőkkel értünk el, ilyen a Total Commander. A LaunchBar Commander megoldásából telepítést nem igénylő kiadás is elérhető.

A LaunchBar Commander letöltése után a telepítés végrehajtása után egy lebegő funkció választó felületet jelenít meg, amivel navigálni lehet arra a Windows területre ahol az szükséges. Itt több lehetőség is rendelkezésre áll, ilyen a fontosabb mappák elérése, illetve a telepített alkalmazások indítása, vagy akár az operációs rendszer szolgáltatásainak a futtatása. Vele akár teljes mértékben helyettesíthetővé válik az operációs rendszer beépített fájlkezelője.

Ha esetleg nem szeretnéd telepíteni, akár hordozható kiadásban is beszerezhető a LaunchBar Commander, az ugyan azokat az eszközöket, illetve lehetőségeket tartalmazza.

Hozzárendelhető néhány funkciójához gyorsbillentyűs parancsok, így azzal is úgy indíthatóak el akár a telepített szoftvereid mintha alternatív módon navigálnál a számítógéped felhasználói felületén. Az alapértelmezett beállításokat, illetve hozzáférési eszközöket bármikor meg lehet változtatni, új fájlok, illetve szoftver hely hozzáférés konfigurálható. A „Lebegő ikon” pozíciója is megváltoztatható, remekül illeszkedik a szokásainkhoz.

Hasonló a SyMenu nevű program ami plusz funkciókkal is rendelkezik a tökéletesebb eredmény érdekében. Ingyenesen használható.

A LaunchBar Commander egy ingyenesen használható fájlkezelő szoftver a gépeden található fájlokhoz, illetve az alkalmazások indításához. Ha szükséges telepítés nélküli kiadásban is beszerezhető. Nagyon egyszerű a használata, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik.

LaunchBar Commander

LaunchBar Commander Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • telepítés nélküli kiadásban is beszerezhető
 • gyors billentyűs parancsokkal indítható
 • programok indításához
 • fájlok eléréséhez
 • hozzáadhatóak saját tartalmak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LaunchBar Commander
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LaunchBar Commander Portable 1.158.012020-01-26 LaunchBar Commander Portable 1.158.01 (0)
  A LaunchBar Commander Portable egy telepítés nélkül használható kiváló lehetőségekkel rendelkező fájlkezelő szoftver Windows […]
 • Super Launcher 2.1.2.02024-07-13 Super Launcher 2.1.2.0 (0)
  A Super Launcher egy speciális start menü amivel különböző jogosultsággal lehet programokat elindítani, illetve feladatokat […]
 • One Commander 3.86.1.02024-07-01 One Commander 3.86.1.0 (0)
  Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg […]
 • Double Commander 1.1.162024-06-23 Double Commander 1.1.16 (0)
  A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített […]
 • Double Commander Portable 1.1.162024-06-23 Double Commander Portable 1.1.16 (0)
  A Double Commander Portable egy telepítés nélkül futtatható alternatív fájlkezelő rengeteg extra szolgáltatással. Ez a Free […]

Szólj hozzá