Flow Launcher 1.8.1

A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk az eddig kipróbált programokkal összehasonlítva. A Free alkalmazás a számítógépen és az interneten elérhető tartalmak közötti keresésére is használható.

Egy jelentősen több funkcióval rendelkező fájlkezelő alkalmazás amivel a gépen, illetve interneten keresztül közzétett tartalmak között lehet keresési munkafolyamat végrehajtani ha egy különleges kereső alkalmazást szeretnénk, a Flow Launcher egy kiváló megoldás.

A Flow Launcher letölthető kiadását egyáltalán nem szükséges hogy telepítsük, az indítása után a szoftver az összes szükséges fájl kezelési feladatot támogatja, rengeteg hasznos feladatra használható ahol akár fölösleges másik szoftver használata, a Windows beépített kereső szolgáltatása cserélhető le.

Szinte korlátlan kereső lehetőségeket tartalmaz a Flow Launcher

A Flow Launcher kereső alkalmazás szinte bárhol képes olyan fájlok keresésére ahol azokat viszonylag bonyolultan lehetett eddig felkutatni, több időt igényelt. Támogatott a merevlemez, internetes tartalmak. Rendszeresebb használat estén a későbbre időzített feladatok egyszerűbb elvégzéséhez a fontosabb kereséseket kedvencekhez lehet adni. A fájl kezelés a felhasználóknak megfelelő több módszerrel is lehet ahol azokat kedvencekhez lehet adnunk, gyors billentyűs parancsokkal, illetve a beírt kifejezésekkel lehet.

Modern kinézettel rendelkezik a Flow Launcher fájlkezelő, egyszerűen lehet a minket érdeklő tartalmakat keresnünk, illetve a szoftver elrendezése is bárhová definiálható így kéznél van ha használni szeretnénk.

Fájlok kereséséhez lehet még használni az UltraSearch nevű szoftvert, illetve a Wise JetSearch nevű szoftvert, nem biztosítanak annyi funkciót, de ettől függetlenül kipróbálható.

A Flow Launcher egy fájlkereső program amivel a számítógépen vagy akár online lehet tartalmakat felkutatni. Ingyenesen használható, nem igényel installálást.

Flow Launcher

Flow Launcher összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • nem kell installálni
 • a géphez, illetve internetes tartalmakhoz
 • gyorsbillentyűs parancsokkal is futtatható
 • modern felhasználói felület
 • kedvencek támogatással
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Flow-Launcher/Flow.Launcher


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Flow Launcher
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Files 1.5.0.02021-07-04 Files 1.5.0.0 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • TagSpaces 3.10.42021-07-03 TagSpaces 3.10.4 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • Wise JetSearch 4.1.3.2182021-03-30 Wise JetSearch 4.1.3.218 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]
 • WizFile 3.032021-03-08 WizFile 3.03 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]