Flow Launcher 1.5.0

A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk az eddig kipróbált programokkal összehasonlítva. A Free alkalmazás a számítógépen és az interneten elérhető tartalmak közötti keresésére is használható.

Egy jelentősen több funkcióval rendelkező fájlkezelő alkalmazás amivel a gépen, illetve interneten keresztül közzétett tartalmak között lehet keresési munkafolyamat végrehajtani ha egy különleges kereső alkalmazást szeretnénk, a Flow Launcher egy kiváló megoldás.

A Flow Launcher letölthető kiadását egyáltalán nem szükséges hogy telepítsük, az indítása után a szoftver az összes szükséges fájl kezelési feladatot támogatja, rengeteg hasznos feladatra használható ahol akár fölösleges másik szoftver használata, a Windows beépített kereső szolgáltatása cserélhető le.

Szinte korlátlan kereső lehetőségeket tartalmaz a Flow Launcher

A Flow Launcher kereső alkalmazás szinte bárhol képes olyan fájlok keresésére ahol azokat viszonylag bonyolultan lehetett eddig felkutatni, több időt igényelt. Támogatott a merevlemez, internetes tartalmak. Rendszeresebb használat estén a későbbre időzített feladatok egyszerűbb elvégzéséhez a fontosabb kereséseket kedvencekhez lehet adni. A fájl kezelés a felhasználóknak megfelelő több módszerrel is lehet ahol azokat kedvencekhez lehet adnunk, gyors billentyűs parancsokkal, illetve a beírt kifejezésekkel lehet.

Modern kinézettel rendelkezik a Flow Launcher fájlkezelő, egyszerűen lehet a minket érdeklő tartalmakat keresnünk, illetve a szoftver elrendezése is bárhová definiálható így kéznél van ha használni szeretnénk.

Fájlok kereséséhez lehet még használni az UltraSearch nevű szoftvert, illetve a Wise JetSearch nevű szoftvert, nem biztosítanak annyi funkciót, de ettől függetlenül kipróbálható.

A Flow Launcher egy fájlkereső program amivel a számítógépen vagy akár online lehet tartalmakat felkutatni. Ingyenesen használható, nem igényel installálást.

Flow Launcher

Flow Launcher összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • nem kell installálni
 • a géphez, illetve internetes tartalmakhoz
 • gyorsbillentyűs parancsokkal is futtatható
 • modern felhasználói felület
 • kedvencek támogatással
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Flow-Launcher/Flow.Launcher


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Flow Launcher
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MobileFileSearch 1.262020-11-19 MobileFileSearch 1.26 (0)
  A MobileFileSearch egy fájlok keresésére használható fájlkezelő szoftver amit a számítógéphez csatlakoztatott Mobilokhoz lehet […]
 • UltraSearch 2.20.4872020-10-18 UltraSearch 2.20.487 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • Double Commander Portable 0.9.9 Beta2020-08-10 Double Commander Portable 0.9.9 Beta (0)
  A Double Commander Portable egy telepítés nélkül futtatható alternatív fájlkezelő rengeteg extra szolgáltatással. Ez a Free […]
 • Everything 1.4.12020-08-03 Everything 1.4.1 (0)
  Az Everything egy Magyar nyelvű fájlkereső szoftver amivel szinte bármilyen fájl azonnali felkutatására kapunk meg miben szükséges […]
 • Everything Portable 1.4.12020-08-02 Everything Portable 1.4.1 (0)
  Az Everything Portable egy remek, egyben ingyenes fájlkezelő szoftver amivel nehezen felkutatható fájlokat lehet megtalálni a lehető […]