FTP

UltraSearch 4.3.0.976

Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen tudtál megtalálni. Rengeteg speciális szűrővel van ellátva, a találati eredmények el is menthetőek. Free alkalmazásként futtatható.

Ha a PC-d merevlemezén rengeteg fájlt tárolsz, esetleg azokat nem valamilyen rendszer szerint mentetted el, akkor idővel egyre nehezebb lesz egy adott tartalmat felkutatni. Természetesen erre biztosít maga az operációs rendszer is egy alternatív keresőt, de ha attól többre van szükséged, itt egy igen jól konfiguráló fájlkereső alkalmazás, az UltraSearch. A szoftver elérhető telepítés nélküli változatban, ami nem csak hogy szemetelés nélkül futtatható, hanem akár egy cserélhető adathordozóról is igénybe vehetőek a szolgáltatásai.

Az UltraSearch letöltése és telepítése után azonnal munkára fogható, ahol egy minimalista, de egyben minden olyan opciót szolgáltató felület várja a kipróbálóit ami elvárható egy fájlkereső alkalmazástól. A felső keresősávjába kulcsszó alapján lehet kifejezéseket megadni, a találati eredmények több variáció szerint is kilistázható, legyen az méret, dátum, vagy fájlkiterjesztés.

Profi, dinamikus fájlkereső az UltraSearch

Adott meghajtókon belüli keresés esetén, speciális szűrőket is lehet alkalmazni, így minimalizálható a találati eredmények listája, pontosabb eredményeket kapsz. Tovább szűkíthető a lista, ha fájlkiterjesztés alapján indítod a keresést.

Ha fontosnak találod, a keresési eredmények el is menthetőek, így legközelebb kevesebb erőfeszítés árán látható el az alábbi feladat. Kis méret, gyors találati eredmények jellemzik.

A kínálatunkat tekintve, hasonló lehetőségeket biztosító, alternatív megfelelőjeként használható a SearchMyFiles vagy az XyplorerFree ami egyéb fájlkezelési opciókkal is el van látva.

Az UltraSearch egy több felhasználói elgondolás alapján is használható fájlkereső alkalmazás, ami támogatja, hogy szűrőket is használhass, vagy akár fájlkiterjesztés szerint szűkítsd a találati eredményeket. Letölthető telepítést nem igénylő változatban is. Teljesen ingyenesen használható.

UltraSearch

UltraSearch Összefoglaló:

 • Fájlkezelő program
 • fájlok kereséséhez
 • hordozható változatban is elérhető
 • szűrők, kizárások támogatása
 • Jól megtervezett felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.jam-software.com/ultrasearch/
UltraSearch letöltés

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UltraSearch
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SearchMyFiles 3.252024-04-07 SearchMyFiles 3.25 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • UltraSearch Portable 4.0.2.8612023-09-27 UltraSearch Portable 4.0.2.861 (0)
  Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. […]
 • Glarysoft Quick Search 5.35.1.1442023-06-26 Glarysoft Quick Search 5.35.1.144 (0)
  A Glarysoft Quick Search egy Magyar nyelvű, több módszert is támogató fájlkereső szoftver. A programmal szinte bármilyen tartalmat […]
 • Wise JetSearch 4.1.4.2192021-08-03 Wise JetSearch 4.1.4.219 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]
 • FindOnClick 3.3.10.02024-07-19 FindOnClick 3.3.10.0 (0)
  A FindOnClick Szkript funkcióval, reguláris kifejezésekkel tervezett fájlkereső program amivel sokkal gyorsabban lehet a kellő […]

Szólj hozzá