Glarysoft Quick Search 5.33.1.110

A Glarysoft Quick Search egy Magyar nyelvű, több módszert is támogató fájlkereső szoftver. A programmal szinte bármilyen tartalmat meg tudsz keresni, legyen az videó, kép, dokumentum, zenei fájl, vagy akár tömörített fájlok. Az alábbi Free alkalmazás ( Ingyenes ) alternatív fájlkezelőként is funkcionál. Itt a fájlok kategorizálására is felhasználható.

Az alábbi ingyenes alkalmazás roppant egyszerű módját biztosítja annak, hogy egyszerűen és gyorsan tudj olyan fájlokat felkutatni a géped merevlemezén amiket eddig igen nehezen találtál meg. A Glarysoft Quick Search nem csak egy egyszerű fájlkereső program, mivel egy alapvető fájlkezelő funkciót is tartalmaz.

A Glarysoft Quick Search letöltését követően a szoftvert szinte néhány lépésben telepíteni tudod, ezután azonnal használható.

A program kinézetben az egyszerűségre, illetve a könnyű navigálhatóságra összpontosít. A szoftver felső eszköztárán található egy beépített kereső, ahol csak annak a fájlnak a nevét kell megadni, amit fel szeretnél kutatni, igen gyors, pontos eredményeket biztosít. A találati eredményeket több módszer szerint is ki tudja listázni, a különlegessége, hogy a szoftver funkcionálisan nem ragad le a számítógépen tárolt tartalmak keresésén, mivel opcionálisan webes tartalmakhoz is felhasználható, itt a Bing szolgáltatását veszi igénybe.

A Glarysoft Quick Search jelentősen egyszerűbbé tudja tenni a PC-n tárolt fájlok kezelését, egy beépített, egyszerűbb fájlkezelő funkciót is tartalmaz, ahol fájlkiterjesztés szerint tud közvetlen hozzáférést biztosítani azokhoz, legyen az parancsikon, szöveges dokumentum, zenék, képek, vagy akár mentett HTML tartalmak. Természetesen archív fájlokhoz is ideális.

A Glarysoft Quick Search beállításainál támogatja a kizárások definiálást, egyedi billentyűkombinációs parancsok választhatóak, saját kategorikus elrendezés konfigurálható, illetve kiválasztható, hogy melyik meghajtón szeretnéd a programot használni. Szükség esetén a keresések exportálhatóak, elmenthetőek későbbre.

Fájlok keresésére használhatod még a SearchMyFiles, illetve a Wise JetSearch nevű szoftvert. Az utóbbiból Portable változat is beszerezhető. A Double Commander FTP kliensként is használható.

A Glarysoft Quick Search egy szabadon kipróbálható korszerű fájlkereső, fájlkezelő alkalmazás, amelynek az az egyik különlegessége, hogy akár Webes tartalmak keresésére is fel lehet használni. Magyar nyelvi támogatással.

Glarysoft Quick Search

Glarysoft Quick Search összefoglaló:

 • Fájlkezelő program
 • Fájlkereső funkció
 • nagyon egyszerű a használata
 • Webes tartalmakhoz is felhasználható
 • A fájlok kategorizálására is felhasználható
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/quick-search/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glarysoft Quick Search
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltraSearch 3.1.2.6782021-09-01 UltraSearch 3.1.2.678 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • Wise JetSearch 4.1.4.2192021-08-03 Wise JetSearch 4.1.4.219 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • WizFile 3.042021-09-14 WizFile 3.04 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 3.042021-09-14 WizFile Portable 3.04 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]