Multimédia

Subtitle Edit 4.0.5

A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, hogy feliratokat tudj lefordítani, Rippelni, szerkeszteni, illetve hogy az ilyen jellegű fájlokat integrálhass videókba. Free alkalmazás. Magyar nyelvű.

Rendelkezel egy videóval amihez saját feliratokat szeretnél hozzáadni? Erre egy egyszerű, egyben áttekinthető segédprogramot szeretnél választani? Fontos hogy ingyenes legyen? Itt a Subtitle Edit ami mindent tud amit csak szeretnél.

A Subtitle Edit Letölthető telepítést nem igénylő változatban is.

A Subtitle Edit telepítése után gyorsan installálható, amit követően lehetséges hogy a szoftver nem honosított formában fog elindulni, természetesen ezt a beállításoknál módosítani lehet mivel Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A Subtitle Edit rengeteg felirat kezelési funkciót támogat. Az alkalmazással könnyedén tudsz feliratokat kinyerni műsoros DVD lemezekből rippeléssel, természetesen azt is támogatja, hogy a betallózott felirat fájlt szerkeszthesd, vagy le tudd azokat fordítani. Ha az azok szerkesztésével végeztél egyszerűen néhány lépésben integrálhatod filmekbe. Szinkronizálható a videó, illetve felirat fájl, ezzel a minőség javítható. A Subtitle Edit filmfeliratok szerkesztéséhez kiváló.

Filmfeliratok univerzális kezelésére futtatható a Subtitle Edit

A Subtitle Edit megoldásával szerkesztéskor módosítható a betűcsalád, konvertálni lehet azokat más formátumba, itt közel 80 formátumot lehet kiválasztani. OCR, VOB, IFO, SUB, IDX, TXT… Tartalmak fordításakor előre kiválasztható, hogy milyen Online fordító motort használjon.

Egyéb opciók: Helyesírás ellenőrzés, ismétlődő szavak keresése, időtartam módosítás, szakaszhatár szinkronizáció, képarány módosítás.

Filmfelirat kezelési lehetőségeket biztosít még a Sublight nevű alkalmazás, amivel feliratokat tölthetsz le. Honosított feliratokat is beszerezhetsz vele. A ccextractor nevű program a szóban forgó fájlok kinyerésére használható fel. Mindkét megoldás teljesen ingyenesen használható.

A Subtitle Edit egy széleskörű filmfelirat program, amivel azokat lefordíthatod, rippelhetsz, konvertálhatsz, illetve szerkesztheted azokat. Magyar nyelven is tud. Szükség esetén hordozható változatban is beszerezhető. Néhány fontosabb formátumot kiemelve kezeli az OCR, VOB, IFO, SUB, IDX, TXT kimeneteket. Teljesen ingyenes.

Subtitle Edit

Subtitle Edit összefoglaló:

 • Filmfelirat program
 • feliratok kinyeréséhez
 • konvertálás
 • fordítás
 • szerkesztési feladatokhoz
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.nikse.dk/SubtitleEdit/
Subtitle Edit letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Subtitle Edit
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Subtitle Edit Portable 4.0.52024-04-13 Subtitle Edit Portable 4.0.5 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • Subtitle Workshop 6.2.112024-04-29 Subtitle Workshop 6.2.11 (0)
  A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, […]
 • Subtitld 23.03.09.18452023-03-10 Subtitld 23.03.09.1845 (0)
  A Subtitld egy film felirat alkalmazás amivel a meglévő felirat fájlokkal lehet rengeteg haladók számára fontos feladatot elvégezni. […]
 • AHD Subtitles Maker 5.232021-07-20 AHD Subtitles Maker 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker egy kiváló multimédiás kiegészítő amivel filmfeliratokat lehet létrehozni, illetve módosítani a meglévő […]

Szólj hozzá