UltraSearch Portable 4.0.2.861

Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. Az alábbi változatot nem kell telepíteni, hordozható változat. Szűrők, kizárások támogatása jellemzi az alábbi Free alkalmazást.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a címben szereplő alkalmazás, akik jelentősen le szeretnék egyszerűsíteni, a számítógépen belüli adott fájlok utáni keresést. Amiben kiemelkedik, az a számos szűrési lehetőség. Az UltraSearch Portable változatát nem kell telepíteni, csak futtatni kell.

Az UltraSearch Portable letölthető hagyományos installálható változatban is, ami azoknak megfelelő választás, akik napi rendszerességgel használnák mivel le szeretnék cserélni a Windows ezen jellegű szolgáltatását.

Az UltraSearch Portable beüzemeléséhez csak annyit kell tenni, hogy a letöltött tömörített mappát kicsomagolod egy szabad helyre, azt akár azonnal fel is másolhatod egy cserélhető adathordozóra és arról is futtatható, több gépen is.

Az UltraSearch Portable elrendezésben az egyszerűségre, és az azonnali használhatóságra összpontosít, a felső eszköztárán kapott helyet egy beépített kereső, amivel lehet adott kulcsszavak felhasználásával kereséseket kezdeményezni. A szoftver igen gyors és pontos eredményeket szolgáltat, a rugalmasságából adódóan tökéletesen alkalmas arra, hogy nélkülözni tudd az operációs rendszer ezen jellegű funkcióját.

A keresések rengeteg szűrési opcióval szűkíthetőek így hatékonyabb eredményeket tud biztosítani. Az egyéb szolgáltatások részeként külön fájlkiterjesztés szerint is el lehet végezni a szóban forgó feladatsort.

Sajnos Magyar nyelven nem használható, így azok érezhetik magukat előnyben, akik Angol nyelvtudás birtokában vannak.

Telepítés nélküli megfelelőjeként használhatod a Double Commander Portable vagy a Wise JetSearch Portable nevű szoftvert, ami már honosított formában is elérhető.

Az UltraSearch Portable a népszerű fájlkereső alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan teljesen azonos a hagyományos verzióval. Számos szűrő, menthető jelentések jellemzik. Szabadon kipróbálható bárki számára.

UltraSearch Portable

UltraSearch Portable Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • Nem kell telepíteni ( Hordozható )
 • Fájlok kereséséhez
 • szűrők, kizárások támogatása
 • gyors találati eredmények
 • menthető jelentések
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.jam-software.com/ultrasearch/
UltraSearch Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
UltraSearch Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / / 11
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltraSearch 4.0.3.8732023-10-04 UltraSearch 4.0.3.873 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • XYplorerFree Portable 17.40.01002017-08-22 XYplorerFree Portable 17.40.0100 (0)
  Az XYplorerFree Portable telepítés nélkül, hordozhatóan használható fájlkezelő alkalmazás ami tartalmaz szűrőt, kereső szolgáltatást, […]
 • Hddb Portable 4.4.02015-03-02 Hddb Portable 4.4.0 (0)
  A Hddb Portable egy fejlett lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás, ami alapvető fájlkezelési feladatokat is támogat. Az […]
 • TagSpaces 5.6.22023-11-28 TagSpaces 5.6.2 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • Files 3.0.8.02023-11-18 Files 3.0.8.0 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]