DoggyFtp 1.1.0

A DoggyFtp egy klasszikus két paneles FTP kliens alkalmazás, amivel a szokásos fájlkezelési feladatokat lehet végrehajtani. Fájlok mozgatása, törlése, átnevezése. Nem igényel installálást, hordozható szoftver formájában szerezhető be. Free alkalmazás.

Egy teljesen ingyenes, alapvető opciókat biztosító FTP kliens alkalmazás a DoggyFtp, ami a lehetőségeit tekintve a szokásos fájlkezelési műveletek végrehajtásához nyújt segítséget.

A DoggyFtp letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, amit csak ki kell csomagolni, ezt követően a szoftver azonnal futtatható. Erre szinte bármilyen archiváló programot fel lehet használni.

A DoggyFtp felépítésben, illetve kinézetben teljesen azonos lehetőségeket biztosít a hasonló feladatra tervezett alkalmazásokkal, paneles elrendezésű.

A szoftver használata nagyon egyszerű, a szükséges cím adatok megadása után egy igen biztonságos kapcsolatot tud létesíteni, itt opcionálisan meg tudja jegyezni a jelszót, ez akkor lehet hasznos ha több alkalommal is szeretnél egy adott „ FTP címre „ csatlakozni.

A DoggyFtp megoldásával fájlokat tudsz mozgatni, másolni, le, illetve feltölteni, azokat szerkeszteni.

Az alsó kezelőszerven tud arról tájékoztatni, hogy a vele végrehajtott feladatok sikeresen zajlottak e le. Ha ez nem úgy történt volna azt egyszerűen meg lehet ismételni.

Igaz léteznek tőle sokkal komplexebb megoldások, de ha te az egyszerű, azonnali eredmények híve vagy, alapvetőbb feladatokat szeretnél csak végrehajtani, abban az esetben mindenképp érdemes kipróbálni. A DoggyFtp szinte semmilyen beállítást nem igényel. Sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

FTP kliens feladatokra tervezett fájlkezelő szoftver a FileZilla belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás. A prémium kategóriát tekintve a SmartFTP megoldása nyújt olyan lehetőségeket ami szinte minden felhasználó számára kedvezni tud.

A DoggyFtp egy teljesen ingyenesen használható FTP kliens alkalmazás, amit nem kell telepíteni, egyszerű, átlátható kezelőfelülettel rendelkezik, amellett biztosít minden olyan funkciót, amit egy ilyen jellegű fájlkezelő alkalmazás esetén el tud várni egy átlagfelhasználó.

DoggyFtp

DoggyFtp összefoglaló:

 • FTP kliens, fájlkezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • nagyon egyszerű a használata
 • paneles elrendezésű kezelőfelület
 • nem igényel konfigurációt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.filefriend.net/#DoggyFtp


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
DoggyFtp
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xftp Free 5.0 Build 12352017-12-28 Xftp Free 5.0 Build 1235 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]
 • Staff-FTP 3.042017-05-01 Staff-FTP 3.04 (0)
  A Staff-FTP egy modern, nagyon egyszerűen használható FTP kliens program, ami SSL, TLS támogatással is rendelkezik. Az alábbi Free […]
 • Multi Commander Portable 9.7.02020-04-26 Multi Commander Portable 9.7.0 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • FreeCommander Portable 2018 Build 7702018-01-25 FreeCommander Portable 2018 Build 770 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • FileZillaSecure Portable 3.18.02016-12-31 FileZillaSecure Portable 3.18.0 (0)
  A FileZillaSecure Portable egy rendkívül biztonságos fájlkezelő program, ami FTP kliens feladatokat lát el. A funkcióit tekintve […]