FileZillaSecure Portable 3.18.0

A FileZillaSecure Portable egy rendkívül biztonságos fájlkezelő program, ami FTP kliens feladatokat lát el. A funkcióit tekintve ideális mappák tartalmának a szinkronizálására, kedvencek támogatással is… A szoftver az összes ma elterjedt csatlakozási módszert támogatja, nem kell telepíteni, hordozható változat. Free alkalmazásként futtatható.

Egy rendkívül megbízható, kifejetetten FTP fájlkezelési feladatokra optimalizált kliens program a FileZillaSecure Portable, az alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható változat, több PC-n is lehet futtatni egy cserélhető adathordozóról.

A FileZillaSecure Portable letöltése után, annak az érdekében, hogy használható állapotba tedd, csak annyit kell tenni, hogy a számítógépedre lementett tömörített mappa tartalmát maradéktalanul kicsomagolod. A szoftver funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos telepíthető változattal. Amiben eltér, az alkalmazás némileg biztonságosabban használható, mivel azt egy mesterjelszóval le lehet védeni, csak akkor indítható el, ha azt megadtad.

A FileZillaSecure Portable rengeteg fájlkezelési feladatot támogat, lehet vele mappákat szinkronizálni, a távoli gépen található tartalmakat adminisztrálni, szerkeszteni, mozgatni, átnevezni.

A szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy a speciális fájlkiterjesztéssel bíró tartalmak módosításának a céljából, integrálni lehessen olyan szoftvereket a szolgáltatásába, amik az azok támogatottabb kezeléséhez szükséges.

A kezelőfelülete a könnyebb navigálhatóság biztosításának az érdekében paneles elrendezésű, adott mappákat egyetlen parancs kiadásával lehet a kedvencekhez adni. Tartalmaz egy beépített keresőt, amivel adott fájlokat lehet felkutatni. Ha több fájlt is le szeretnél tölteni, biztosít ehhez egy speciális funkciót, korlátozható a munkafolyamat alatt igénybe vett sávszélesség.

Az alkalmazás nagyon egyszerűen navigálható, de ha szükségét érzed, adott folyamatok eléréséhez billentyűkombinációs parancsokat is igénybe vehetsz.

Telepítés nélkül használható FTP kliens alkalmazás a FlashFXP Portable igaz őt már a prémium kategóriába érdemes sorolni. Az EF Commander Portable megoldása alapértelmezetten olyan funkciókat is biztosít, amit hasonló az adott feladatra tervezett szoftverek esetén nem fedezhetünk fel. Az utóbbi Magyar nyelvi támogatással bír.

A FileZillaSecure Portable egy sokrétűen felhasználható fájlkezelési feladatokat ellátó, FTP kliens program, ami abban emelkedik ki a hasonló feladatra tervezett szoftverek közül, hogy biztonságosabb közeget teremt az ilyen jellegű hálózati csatlakozási folyamatok során. A szoftver egyetlen mesterjelszóval levédhető az illetéktelen hozzáférésektől. Mappa szinkronizálás, kedvencek támogatás, paneles elrendezés, integrációs szolgáltatások jellemzik. Magyar nyelvű.

FileZillaSecure Portable

FileZillaSecure Portable Összefoglaló:

 • FTP kliens program
 • nem igényel telepítés
 • mappa szinkronizálás
 • kedvencek támogatás
 • sávszélesség korlátozás
 • billentyűkombinációs parancsokkal való vezérlési lehetőség
 • mesterjelszó használatának a lehetősége
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.filezillasecure.com/

    

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FileZillaSecure Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZillaSecure 3.18.02017-01-01 FileZillaSecure 3.18.0 (0)
  A FileZillaSecure egy korszerű fájlkezelő, FTP kliens program. A szoftver rengeteg hasznos funkciót biztosít, többek között ideális […]
 • FileZilla 3.56.22021-10-27 FileZilla 3.56.2 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • WinSCP 5.19.52021-11-26 WinSCP 5.19.5 (0)
  A WinSCP nevű szoftver titkosított útvonalon történő FTP fájlműveletek végrehajtását támogatja, tud szinkronizálni. rengeteg […]
 • Unreal Commander 3.57.14972021-11-20 Unreal Commander 3.57.1497 (0)
  Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás […]
 • FreeCommander XE 2021.8402021-11-02 FreeCommander XE 2021.840 (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]