FileZillaSecure 3.18.0

A FileZillaSecure egy korszerű fájlkezelő, FTP kliens program. A szoftver rengeteg hasznos funkciót biztosít, többek között ideális mappák tartalmának a szinkronizálására, biztonságos FTP kapcsolatok létrehozásához. Kedvencek támogatás, beépített keresőt is tartalmaz. A program Magyar nyelvi támogatással bír. Free alkalmazásként futtatható.

Egy ingyenes, felhasználóbarát megközelítést szem előtt tartó, fájlkezelő program a FileZillaSecure amivel biztonságosan tudsz létrehozni FTP kapcsolatokat, illetve elvégezni a szokásos fájlkezelési műveleteket. A FileZillaSecure hordozható változatban is beszerezhető.

A FileZillaSecure letöltése után a telepítés befejeztével az első indítás alkalmával meg kell a számára adni egy mesterjelszót, amivel megakadályozható, hogy illetéktelenek férjnek hozzá. Az alkalmazás funkcionálisan nem okoz meglepetést azoknak a felhasználóknak akik kipróbálták, vagy futtatták korábban a FileZilla nevű programot, ami a szóban forgó szoftver továbbfejlesztett változata.

Az alkalmazás lehetőségeire kitérve, vele biztonságosan hozhatsz létre FTP kapcsolatokat, illetve végezhetsz el minden olyan fájlkezelési műveletet amire csak szükség lehet. Szinkronizálás, fájlok mozgatása, szerkesztése, törlés.

Tartalmaz egy beépített keresőt, amivel adott fájlokat lehet felkutatni, minimális energiaráfordítással. A kezelőfelülete, mint a hasonló FTP kliens alkalmazások, paneles elrendezéssel bír, illetve támogatja a fájlok adminisztrálása esetén a fogd és vidd módszert.

A FileZillaSecure opcionálisan billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető, amivel sokkal rugalmasabban érheted el azokat a funkciókat amikre aktuálisan igényt tartasz. Adott tartalmakat hozzáadhatsz a kedvencekhez, így később azonnal megtalálhatod azt.

Fájlok letöltésekor alkalmazhatsz sávszélesség korlátozást, ez nagyobb méretű tartalmak esetén jöhet jól. Így az adott munkafolyamat végrehajtása alatt tovább tudsz böngészni.

Hasonlóan széleskörű FTP kliens program a Q-Dir, a szoftver támogatja, hogy a kezelőfelületét skinezd, természetesen őt is ingyenesen használhatod. Egy másik igen ígéretes FTP tools a SmartFTP a program integrálódni tud a számítógépedre telepített tűzfal alkalmazásoddal.

A FileZillaSecure egy továbbfejlesztett, biztonságos, felhasználóbarát FTP kliens program, amivel fájlokat tudsz szinkronizálni, illetve szükség esetén azokat szerkeszteni is tudod. Integrációs szolgáltatással is bír, ahol a számítógépedre telepített alkalmazásokkal tud együtt működni, ez speciális fájlkiterjesztéssel bíró tartalmak szerkesztésekor lehet hasznos. Magyar nyelvű, ingyenes.

FileZillaSecure

FileZillaSecure Összefoglaló:

 • FTP kliens program
 • paneles elrendezés
 • biztonságos használati lehetőségek
 • Mappa szinkronizálás
 • sávszélesség korlátozás fájlok letöltésekor
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.filezillasecure.com/

 

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FileZillaSecure
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZillaSecure Portable 3.18.02016-12-31 FileZillaSecure Portable 3.18.0 (0)
  A FileZillaSecure Portable egy rendkívül biztonságos fájlkezelő program, ami FTP kliens feladatokat lát el. A funkcióit tekintve […]
 • FreeCommander XE 2021.8402021-11-02 FreeCommander XE 2021.840 (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • FreeCommander Portable 2021.8402021-11-02 FreeCommander Portable 2021.840 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • FileZilla 3.56.22021-10-27 FileZilla 3.56.2 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • X-WinSCP 5.19.32021-10-11 X-WinSCP 5.19.3 (0)
  Az X-WinSCP egy telepítés nélkül futtatható FTP kliens program, amivel egyszerűen hibamentesen tudsz fájlmozgatási feladatokat […]