FileRunner 20.05

A FileRunner egy hatékony fájlkezelő megoldás amivel a számtógépen található fájlokat lehet szerkeszteni, illetve mozgatni. FTP kliens feladatokra is remek szoftver. Paneles elrendezéssel rendelkezik a szoftver. Free alkalmazás.

A számítógépen található fájlok rendszerezésre és az azokhoz szükséges fájlkezelési feladatokra használható fel ez a kiváló program a FileRunner amivel FTP fájlkezelési munkafolyamatokat is el lehet végezni. A FileRunner letöltése után a programot installálni kell ezután a futtatása után egy paneles felhasználói felülettel rendelkező alkalmazás használható ahol a fájlkezeléshez szükséges mappákat lehet betallózni.

A fájlkezelő a FileRunner néhány információt is megjelenít a merevlemezen tárolt fájlokról amik a kezelésükhöz szükséges. A méret, módosítás, illetve a létrehozásnak a dátuma, az elnevezése. A szoftver eszközkészletét a szokásostól eltérően nem egy felső menüpontban lehet megtalálni hanem a kettő rendelkezésre álló panel között ez talán még dizájnban is jobb megoldás az alternatív fájlkezelő szoftverektől.

Átmásolhatjuk a fájlokat, átnevezhetjük, törölhető, futtatható, szinkronizálhatunk, azt a saját gépünkön, illetve FTP hálózati módszerrel is eredményesen használható. A fájlkezelő szoftver FTP kliensként is profi, teljes mértékben megegyezik funkcionálisan így remek eszköz bárki számára.

Csak néhány érdekes beállítás áll rendelkezésre ami a szoftver azon jellegű használatához kell ami egy speciális munkafolyamat fontossá teszi, pont arra lesz szükségünk.

Hatékony hogy olyan fájl rendszerezési feladatokat végezzünk el amikre egy normál felhasználónak fontos, természetesen azok számára is megoldás akik professzionális projektek elvégzéséhez szerezték be.

A FileRunner nevű fájlkezelő szoftvertől több funkciót kapunk a népszerűbb Total Commander, illetve a Filezilla fájlkezelőjével. FTP kliens feladatokhoz is tökéletes.

A FileRunner egy ingyenes fájlkezelő szoftver a szóban forgó feladatokra létrehozott alkalmazásoknál megtalálható eszközökkel. Teljesen máshogy van megtervezve a felhasználói felület igaz az még egyszerűbbé teszi a futtatást. FTP fájlkezelési munkafolyamatokat is kapunk a kipróbálásával egy időben.

FileRunner

FileRunner Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • FTP kliens
 • fájlok egyszerű mozgatása
 • remek felhasználói felület
 • multimédiás tartalmakhoz is
 • paneles felület
 • szinkronizálási feladatok
 • Angol nyelv
 • Teljes nyelvű kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/filerunner/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FileRunner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla 3.55.02021-07-09 FileZilla 3.55.0 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • FileZilla Portable 3.52.22021-05-13 FileZilla Portable 3.52.2 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]
 • Alternate File Move 2.2402021-03-13 Alternate File Move 2.240 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • FreeCommander Portable 2018 Build 7702018-01-25 FreeCommander Portable 2018 Build 770 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]