CrossFTP Pro 1.98.6

A CrossFTP Pro egy modern, népszerű lehetőségeket biztosító FTP kliens szoftver, amire szinkronizálási feladatokat is rá tudsz bízni. A program az összes ma népszerűbb protokollt támogatja, FTP, SFTP, FTPS, WebDav… A két panelt tartalmazó fájlkezelő alkalmazással a tartalmaid mozgatására, illetve az azok szerkesztésére van lehetőség.

Az alábbi FTP kliens szoftver a népszerű program prémium változata ami több extra funkciót is biztosít a kipróbálóinak. A CrossFTP Pro több protokollt is támogat.

A CrossFTP Pro letöltése után a szoftver telepítéséhez szükség van a legújabb Java környezetre, ezt a szoftver segít letölteni, majd installálni.

Az első futtatás alkalmával egy két paneles alapvető elrendezéssel bíró kezelőfelület érhető el, ahol a funkcióit a felső eszköztárán lehet kiválasztani. A szoftverrel egyszerűen tudsz biztonságos FTP kapcsolatokat létrehozni, majd a szükséges fájlkezelési feladatokat aszerint végrehajtani amire szükséged van.

A CrossFTP Pro több protokoll szerint is használható, ezt közvetlenül a csatlakozás előtt lehet kiválasztani, néhányat említve támogatja az FTP, SFTP, FTPS, WebDav módszereket.

A program támogatja, hogy az ilyen jellegű csatlakozási módszereket Proxy-n keresztül tudd elvégezni, csak a szükséges konfigurációra van szükség. Fájlkezelés esetén a program a jól megszokott munkafolyamatokra koncentrál, ahol azokat mozgatni, szinkronizálni, vagy ha szükséges szerkeszteni lehet. A CrossFTP Pro a biztonságosabb használat érdekében több speciális funkciót is lehetővé tesz, Opcionálisan a szoftvert le lehet védeni egy mester jelszóval így azt csak te tudod elindítani, majd használni. A beállításainál csak azokra a lehetőségekre koncentrál amik az FTP kliens rendeltetésszerű használatához mindenképp szükséges.

Ingyenes használat esetén a CrossFTP Pro időkorlátozással vehető igénybe.

Alternatívájaként választhatod a FileZilla, az Unreal Commander, illetve a Double Commander megoldását, ezek a programok inkább átlagos FTP fájlkezelési munkafolyamatokhoz lettek megtervezve.

A CrossFTP Pro egy mindent tudó fájlkezelő, FTP kliens program ami számos népszerű protokollt támogat. Mappák szinkronizálásához, fájlszerkesztési feladatokhoz. Beszerezhető hordozható változatban is.

CrossFTP Pro

CrossFTP Pro Összefoglaló:

 • FTP kliens
 • Fájlkezelő program
 • Mappa szinkronizáló funkció
 • több népszerű protokollt támogat
 • Paneles elrendezés
 • biztonságos használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CrossFTP Pro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xftp Free 7.0 Build 00762021-07-14 Xftp Free 7.0 Build 0076 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]
 • SmartFTP 10.0.2903.02021-07-16 SmartFTP 10.0.2903.0 (0)
   A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a […]
 • Total Commander 9.512021-06-10 Total Commander 9.51 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő […]
 • FTP Rush 3.3.12021-06-05 FTP Rush 3.3.1 (0)
  Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]