UltraFTP 21.10.01

Az UltraFTP egy modern megjelenéssel rendelkező fájlkezelő alkalmazás, amit FTP kliens feladatokra tudsz felhasználni. A szoftver több népszerűbb protokollt támogat, FTP, SFTP, FTPS, ezek között lehet választani. Fájlok másolására, összehasonlítása, szerkesztéshez, az azok mozgatásához.

Ha egy professzionális, hatalmas támogatottságot biztosító fájlkezelő alkalmazást keresel, amivel nem csak a helyi gépen tárolt fájlokat tudod adminisztrálni, hanem akár FTP kliens feladatokat is el tudsz végezni, akkor itt az UltraFTP nevű program.

A szoftver az összes felhasználói körben felmerülő feladatot támogatja. Fájlok összehasonlítására is felhasználható.

Az UltraFTP letöltése után a szoftvert gyakorlatilag néhány kattintással telepíteni lehet, majd azonnal futtatható, elérhető minden fontosabb lehetősége. A szoftverrel át tudod tekinteni a számítógépeden tárolt fájlokat, azokat rendszerezheted, illetve elvégezheted vele a legfontosabb fájlszerkesztési feladatokat.

Az UltraFTP nevű szoftverrel fájlokat mozgathatsz, törölhetsz, átnevezheted azokat, összehasonlíthatod azokat, az utóbbi opció jártasabb felhasználók számára lehet hasznos.

Minden ma használt protokollt kezel az UltraFTP

A korábban említett feladatokat FTP, hálózati csatlakozások esetén is el lehet végezni, ahol az összes támogatott protokollt támogatja, néhányat említve FTP, SFTP, FTPS.

Az UltraFTP nevű alkalmazás egyik érdekessége hogy a rendszeresen használt, FTP kapcsolatok belépési azonosítóit el lehet menteni profil formájában, itt akár egyszerre többet is támogat, gyakorlatilag ezen a területen korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre.

Helyi fájlok kezelésekor arról néhány alapvetőbb információt is lehet szerezni, ez speciális felhasználási területek esetén nélkülözhetetlen. Az UltraFTP kezelőfelülete igen modern, jól navigálható, az egyes funkciókat, amikre eredetileg tervezték, a felső eszköztárán lehet kiválasztani.

Mivel kereskedelmi termék, esetleg helyette ajánlani tudjuk az Alternate FTP nevű alkalmazást, vagy az igen népszerű Double Commander, illetve a FileZilla megoldását, ha az utóbbit nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is beszerezheted.

Az UltraFTP egy univerzális FTP kliens/ fájlkezelő szoftver, amivel biztonságos hálózati kapcsolatot tudsz létrehozni távoli számítógépekkel, ahol a szükséges fájlszerkesztési feladatokat végezheted el. Az extrájának minősül a fájlok összehasonlításának a lehetősége.

UltraFTP

UltraFTP Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • FTP kliens
 • fájlok szerkesztéséhez, átnevezéséhez
 • biztonságos Protokoll támogatás
 • Korszerű, modern felhasználói felület
 • a belépési azonosítók korszerű elmentésének a lehetősége
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
UltraFTP
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 49,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FTP Rush 3.4.52021-10-24 FTP Rush 3.4.5 (0)
  Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok […]
 • Xftp Free 7.0 Build 00832021-10-01 Xftp Free 7.0 Build 0083 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]
 • Free FTP Client 1.0.02021-03-06 Free FTP Client 1.0.0 (0)
  A Free FTP Client egy ingyenes FTP kliens amivel egy gyors, hatékony fájlkezelő szoftvert lehet használni. A Free alkalmazás egy […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • Altap Salamander 4.02019-09-01 Altap Salamander 4.0 (0)
  Az Altap Salamander egy teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazásként használható paneles megtervezéssel rendelkező FTP kliens […]