Fájlmásoló program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Fájlmásoló

 • Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal gyorsabban és konfigurálhatóbban hajtható végre a szóban forgó művelet. Free alkalmazás. 

  Ultracopier 2.2.4.11

  Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal gyorsabban és konfigurálhatóbban hajtható végre a szóban forgó művelet. Free alkalmazás. 

  olvasd tovább...

 • A TeraCopy segítségével lecserélheted a Windows beépített fájl mozgató funkcióját egy sokkal hatékonyabb, összeszedettebb és természetesen gyorsabb alkalmazásra. Nagyobb méretű fájlok másolásához nélkülözhetetlen ez a Free alkalmazás.

  TeraCopy 3.8.0

  A TeraCopy segítségével lecserélheted a Windows beépített fájl mozgató funkcióját egy sokkal hatékonyabb, összeszedettebb és természetesen gyorsabb alkalmazásra. Nagyobb méretű fájlok másolásához nélkülözhetetlen ez a Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Free FTP Client egy ingyenes FTP kliens amivel egy gyors, hatékony fájlkezelő szoftvert lehet használni. A Free alkalmazás egy paneles kinézettel rendelkező felhasználói felülettel használható ahol a fájlok másolása, szerkesztése, megtekintése, illetve a kezelésük lehetséges.

  Free FTP Client 1.0.0

  A Free FTP Client egy ingyenes FTP kliens amivel egy gyors, hatékony fájlkezelő szoftvert lehet használni. A Free alkalmazás egy paneles kinézettel rendelkező felhasználói felülettel használható ahol a fájlok másolása, szerkesztése, megtekintése, illetve a kezelésük lehetséges.

  olvasd tovább...

 • A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az egyes mappák között. Támogatja a legáltalánosabb fájlkezelési műveleteket. Free alkalmazásként vehető igénybe. Szinkronizáláshoz, hálózati kapcsolatok létrehozásához is ideális. Magyar nyelvű. 

  FreeCommander XE 2020.840a

  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az egyes mappák között. Támogatja a legáltalánosabb fájlkezelési műveleteket. Free alkalmazásként vehető igénybe. Szinkronizáláshoz, hálózati kapcsolatok létrehozásához is ideális. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • Az 1Tree egy modern felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő szoftver Windows rendszerre ami némileg eltér kinézetben a hasonló programoktól. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, megnyitásukhoz, esetleg a lejátszásukhoz. Free alkalmazás, Magyar nyelvű.

  1Tree 5.0

  Az 1Tree egy modern felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő szoftver Windows rendszerre ami némileg eltér kinézetben a hasonló programoktól. Fájlok mozgatásához, átnevezéséhez, megnyitásukhoz, esetleg a lejátszásukhoz. Free alkalmazás, Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...