Ultracopier Portable 1.6.0.1

Az Ultracopier Portable segítségével sokkal testre szabottabban és gyorsabban tudsz nagyobb mérettel bíró fájlokat másolni a számítógép merevlemezén. Ez a Free alkalmazás rengeteg speciális beállítást támogat a biztosabb működés érdekében. Ez a fájlmásoló rugalmasabb működést biztosít mint a Windows ezen beépített szolgáltatása. Hordozható szoftverként használható.

Nagyobb méretű fájlok egyik helyről a másikra történő másolásakor sokszor rengeteg időre van szükség, van olyan hogy az nem hibamentesen zajlik le így az használhatatlanná válik. Ez elkerülhető ha az Ultracopier Portable nevű programmal teszed ezt.

Az alábbi változat különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre és azonnal használható állapotba kerül. Természetesen rendszeres használat esetén az Ultracopier Portable installálható változatban is elérhető a kínálatunkból.

Az indítása után automatikusan integrálódik a Windows ezen feladatot ellátó szolgáltatásához, lecseréli azt. Az első használatba vétele előtt néhány alapvető beállítást is végre lehet rajta hajtani, így a felhasználók igényeihez igazodva látja el azt a feladatot amire eredetileg lett tervezve. Ez szerencsére nem fog gondot okozni, hisz Magyar nyelvi támogatást is kapott.

Az Ultracopier Portable konfigurációs panelon többek között megadható hogy mi legyen a maximális másolási sebesség, mit tegyen ha hiba lép fel. Intelligensen igazodik az adott munkafolyamatokhoz, a lehető legjobban automatizálva, optimalizálva azt.

Tud naplózni is, aminek az elérési útvonalát kézzel lehet módosítani. Igény esetén külön pluginokkal lehet további funkciókkal ellátni.

Az Ultracopier Portable nem az egyetlen program a kínálatunkban amivel ezt meg lehet valósítani, hasonló képességekkel van még ellátva a TeraCopy, vagy az ExtremeCopy. Bármelyik megoldás mellett teszed le a voksodat, garantáltan könnyebben fogsz tudni nagy méretű fájlokat másolni.

Az Ultracopier Portable egy alternatív fájlmásoló program amivel hiba nélkül gyorsabban tudsz eltérő útvonalon fájlokat mozgatni. Különlegessége, hogy nem kell telepíteni, így nem szemetel, ráadásul több gépen is futtatható egy USB kulcsról.

Ultracopier Portable

Ultracopier Portable összefoglaló:

 • Fájlmásoló program
 • nem kell telepíteni
 • rengeteg speciális beállítás
 • megadható a másolás sebessége
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ultracopier.first-world.info/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ultracopier Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ultracopier 2.2.5.12022-05-10 Ultracopier 2.2.5.1 (0)
  Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal […]
 • SuperCopier 2.2.5.12022-05-10 SuperCopier 2.2.5.1 (0)
  A SuperCopier egy fájlmásoló, mozgató Free alkalmazás, amivel a Windows ezen szolgáltatása helyettesíthető. Különlegességét az egyedi […]
 • FastCopy 4.132022-03-21 FastCopy 4.13 (0)
  A FastCopy egy különleges fájlmásoló program, amivel sokkal gyorsabban tudsz nagyobb méretű állományokat mozgatni. Vele leváltható a […]
 • TeraCopy 3.9.02022-01-02 TeraCopy 3.9.0 (0)
  A TeraCopy segítségével lecserélheted a Windows beépített fájl mozgató funkcióját egy sokkal hatékonyabb, összeszedettebb és […]
 • ExtremeCopy 2.1.02013-08-13 ExtremeCopy 2.1.0 (0)
  A Windows beépített fájlmásoló szolgáltatását cserélheted le egy sokkal modernebb és gyorsabb lehetőségeket biztosító szoftverre, az […]