FastCopy 3.80

A FastCopy egy különleges fájlmásoló program, amivel sokkal gyorsabban tudsz nagyobb méretű állományokat mozgatni. Vele leváltható a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Nem kötelező telepíteni. Ez a Free alkalmazás speciális beállításokat biztosít a testre szabottabb működés eléréséhez.

Ha fájlok mozgatásáról van szó, mindenki a Windows beépített szolgáltatására gondol, pedig van azon túl is élet. Sok külsős megoldás nem csak hogy hatékonyabb, de még gyorsabb alternatívákat is biztosít. Ez így van a FastCopy esetében is.

 Ez a szoftver sokkal gyorsabban lesz képes mozgatni a fájlokat két adott végpont között. A szoftver különlegessége, hogy a letölthető ZIP tartalmazza az úgynevezett telepíthető és a hordozható változatot, így mindenki megtalálja a számára megfelelő választást. Értelemszerűen akik napi rendszerességgel másolnak nagyobb méretű fájlokat azoknak javasolt a FastCopy telepítése.

Igen egyszerű, áttekinthető felhasználói felülettel bír, ahol még a munkára fogása előtt be is állítható, hogy meghatározott műveletek esetén miként viselkedjen mit tegyen.

A használata nagyon egyszerű, csak adjuk meg a számára hogy mit és hová másoljon, a szoftver a többit elvégzi helyettünk.

Természetesen a kínálatunkat tekintve nem az egyetlen alkalmazás, ami hasonló jellegű szolgáltatásokkal van ellátva, ilyen az Ultracopier Portable, amit szintén nem kell telepíteni, vagy a TeraCopy ami a felületét tekintve már jobban navigálható, kicsit jobban testre szabhatóbb.

A FastCopy segítségével le tudod cserélni a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatását egy jobban konfigurálható rugalmasabb programra. Igény esetén a telepítése is mellőzhető.

FastCopy

 FastCopy összefoglaló:

 • fájlmásoló program
 • telepíthető és hordozható változatban is elérhető
 • rengeteg speciális beállítás
 • automatizálható munkafolyamatok
 • nagyobb méretű fájlok mozgatásához kifejezetten hasznos tud lenni
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ipmsg.org/tools/fastcopy.html

letoltes64bit  letoltes32bit

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FastCopy
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ultracopier 2.2.4.112021-06-03 Ultracopier 2.2.4.11 (0)
  Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal […]
 • TeraCopy 3.8.02021-03-19 TeraCopy 3.8.0 (0)
  A TeraCopy segítségével lecserélheted a Windows beépített fájl mozgató funkcióját egy sokkal hatékonyabb, összeszedettebb és […]
 • SuperCopier 1.6.1.22019-01-02 SuperCopier 1.6.1.2 (0)
  A SuperCopier egy fájlmásoló, mozgató Free alkalmazás, amivel a Windows ezen szolgáltatása helyettesíthető. Különlegességét az egyedi […]
 • Ultracopier Portable 1.6.0.12018-12-02 Ultracopier Portable 1.6.0.1 (0)
  Az Ultracopier Portable segítségével sokkal testre szabottabban és gyorsabban tudsz nagyobb mérettel bíró fájlokat másolni a […]
 • ExtremeCopy 2.1.02013-08-13 ExtremeCopy 2.1.0 (0)
  A Windows beépített fájlmásoló szolgáltatását cserélheted le egy sokkal modernebb és gyorsabb lehetőségeket biztosító szoftverre, az […]