Konvertáló programok

Kdenlive 24.05.2

A Kdenlive egy ingyenes nem lineáris videó szerkesztő program ami rengeteg modern, kiváló szerkesztő funkcióval használható. A Free alkalmazás Magyar nyelven próbálható ki, amivel a videókat vágni, effektezni, torzítani, hangfelvételek létrehozása, konvertálás, színkorrekciók és azok a funkciók választhatóak ki amik akár egy nagyobb feladathoz szükséges amivel egy modernebb projektet lehessen létrehozni.

A szoftver a Kdenlive egy ingyenes videó szerkesztő szoftver amivel minden olyan funkciót használhatunk amivel egy dinamikus felhasználhatóságot említhető paraméterekkel definiálható videó formátumban létrehozott multimédiás tartalom készíthető el.

A Kdenlive letölthető kiadásai között több változat is kiválasztható amiket akár telepítés nélkül is használhatunk, Linux operációs rendszereken használható kiadásban is futtathatjuk. A szoftver egy beépített varázslófelületes navigációs szolgáltatást is biztosít ami az alkalmazás által rendelkezésre álló szerkesztő funkciók tekinthetőek át ami a kényelmesebb használatot támogatja.

A szoftver használatához fontosabb funkciókat profil szerint készült, néhány perc szükséges hogy az összes funkciót ki tudjuk választani ami akár nagyobb projektek létrehozásához is használható. A szoftverrel betallózott multimédiás tartalom szerkesztése a videók vágásából, több külön eltárolt videó fájlok egyesítéséből, az az azok alap tulajdonságainak a módosítása választható ki. Kdenlive megoldása olyan videókhoz használható ahol ahhoz integrálni szeretnénk a saját korábban beszerzett tartalmainkat. A szoftver egy videólejátszóval is rendelkezik amivel a megkezdett videó szerkesztési tevékenység végrehajtásakor azt le lehet játszani.

Videók effektekkel szerkesztéséhez futtatható a Kdenlive

A szoftver egy kényelmes felhasználói felülettel futtatható ahol számos olyan effektus választható ki amivel különleges, korszerű videó szerkesztési munkafolyamtok támogatottak. A Kdenlive gyorsbillentyűs parancsokkal indítható el, azok a funkciók amik a legfontosabb funkciók elindításához kellene ami az egyszerűbb és gyorsabb használathoz egy lényeges kiegészítő ami alap, illetve haladó szerkesztési munkafolyamatokhoz remek megoldás.

A Bandicut, illetve az XMedia Recode nevű alkalmazásokkal normál videó szerkesztési feladatokra lesz mód amivel a multimédiás tartalmak tulajdonságai módosíthatóak, olyan tartalmak tervezhetőek amik egy adott tevékenység esetén a szükséges paraméterekkel rendelkezik.

A Kdenlive egy ingyen használható rengeteg profi szerkesztő funkcióval létrehozott program, amivel azok vághatóak, effektezhetőek, illetve minden olyan funkció kiválasztható amik fontosak. Telepítés nélkül is használható. Magyar nyelvű.

Kdenlive

Kdenlive Összefoglaló:

 • videó szerkesztő alkalmazás
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • videók vágása
 • hangfelvevő
 • effektek használata
 • audió, illetve videó tulajdonságok dinamikus testre szabása
 • profilos beállítások
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://kdenlive.org/en/
Kdenlive letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kdenlive
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Shotcut 24.06.262024-06-28 Shotcut 24.06.26 (0)
  A Shotcut megoldásával maximálisan kihasználhatjuk a Videószerkesztési feladatainkat, a fájljainkat effektekkel is szerkeszthetjük, […]
 • Shotcut Portable 24.06.262024-06-28 Shotcut Portable 24.06.26 (0)
  A Shotcut Portable figyelemfelkeltő minőségű tartalmakat hoz létre Videókból, zenei tartalmakból, fotókból egy idővonalon. A […]
 • Kdenlive Portable 24.05.22024-07-09 Kdenlive Portable 24.05.2 (0)
  A Kdenlive Portable egy hordozható nem lineáris videó szerkesztő szoftver ami szinte minden olyan szerkesztő kiegészítőt tartalmaz […]
 • VirtualDub 1.10.42013-10-28 VirtualDub 1.10.4 (0)
  A VirtualDub ideális alkalmazás arra hogy, meglévő videóinkon szerkesztési, vágási feladatokat tudjunk […]
 • VSDC Free Video Editor 9.2.4.5682024-07-12 VSDC Free Video Editor 9.2.4.568 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]

Szólj hozzá