Bandicut 3.6.6.676

A Bandicut egy videók vágására és egyesítésére alkalmas szoftver. Mindamellett hogy Magyar nyelven használható, kifejezetten az egyszerűségre összpontosít. Ez a videó szerkesztő lehetővé teszi, hogy egy munkafolyamaton belül több részletet is el tudjunk távolítani, továbbá konvertálni is lehessen. AVI, MKV, MPEG támogatással.

Családi videók, felvett tartalmak esetén a média tartalmazhat olyan részleteket, amik nem odavalóak, opcionálisan szükségessé válhat, hogy azokat el lehessen távolítani. Ha egy igazán egyszerű videóvágó szoftvert keresel erre a feladatra akkor érdemes kipróbálni a Bandicut programot.

A program már a telepítés pillanatától Magyar nyelven kommunikál, ahol néhány fontos információ megadásával kezelhető állapotba kerül. A Bandicut lehetőségeit tekintve túlságosan sok lehetőséget nem kínál, kizárólag az adott feladatra összpontosít.

A kezelőfelülete letisztult jól áttekinthető. Könnyen tallózhatod be neki a vágásra, szerkesztésre szánt videót, amit a beépített médialejátszójával le is tudsz játszani még az editálás előtt. A Bandicut különlegessége hogy a feladatot újrakódolás nélkül végzi el, így garantált hogy az eredeti tartalom nem veszít a minőségéből.

Rengeteg Kodek formátumhoz kompatibilis a Bandicut

A darabolások során úgynevezett külön szegmensek adhatóak hozzá, de a meglévők is megváltoztathatóak. Rengeteg kodek típust támogat, legyen az AVI, MPEG, DAT, VOB, MKV, ASF, FLV. Természetesen ez a lista nem teljes.

A kezdő és végpontok megadása után további extra opciók válnak elérhetővé, megváltoztathatóak a videó jellemzők, egyénileg választható kimeneti kodek, tehát konvertálni is tud egyszerre. Módosítható még a minőség, a bitráta aránya, opcionálisan át is méretezhető a videó. Az audió tulajdonságok is az igényekhez igazítható. A Bandicut videók vágásához kiváló segítség.

Annyit érdemes megjegyezni a Bandicut nevű programról, hogy ingyenes használat esetén vízjelet helyez el a kimeneti állományon, továbbá az indításakor értesítő üzenetet jelenít meg, hogy meg is vásárolható.

Alternatívaként felhasználható a Format Factory ami kifejezetten specialista a konvertálás terén, vágáshoz inkább az Avidemux-ot érdemes választani. Szintén remek lehetőségekkel biztosított videó mindenes az AVS Video Converter.

A Bandicut egy videóvágó szoftver, ami tud konvertálni is igény esetén külön szegmensek adhatóak a tartalomhoz. Modern, egyszerű megjelenés jellemzi.

Bandicut

Bandicut összefoglaló:

 • Videóvágó program
 • konvertálni is tud egy munkafolyamaton belül
 • szegmens hozzáadási lehetőség
 • rengeteg kodeket ismer
 • minimális beállítást igényel
 • Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.bandisoft.com/bandicut/hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Bandicut
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 USD Demo
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LosslessCut 3.34.32021-03-27 LosslessCut 3.34.3 (0)
  A LosslessCut egy komfortos, nyílt forráskódú videó szerkesztő program. A Free alkalmazással igen egyszerűen vághatóak ki a film […]
 • AVIToolbox 2.8.72021-01-09 AVIToolbox 2.8.7 (0)
  Az AVIToolbox egy egyszerű videóvágó szoftver ami AVI formátummal bíró videók alapvető szerkesztési feladatának végrehajtására […]
 • MovieCut 20192020-04-09 MovieCut 2019 (0)
  A MovieCut egy AVI, OGG, WMA, MPG, MKV, SWF, VOB, QT, MP4 formátumokat támogató profi videó szerkesztő alkalmazás. A konvertáló […]
 • X-Avidemux 2.6.72016-01-16 X-Avidemux 2.6.7 (0)
  Az X-Avidemux egy telepítés nélkül használható videó szerkesztő és konvertáló szoftver. Ez a Free alkalmazás a videók kódolásakor […]
 • Free Cut Video 1.062015-08-27 Free Cut Video 1.06 (0)
  A Free Cut Video egy igen egyszerűen kezelhető videó szerkesztő alkalmazás, amivel egy munkafolyamaton belül azokat vágni, […]