DVDx 4.2 Build 5522

A DVDx egy igen népszerű multimédiás szoftver, amivel konvertálni, műsoros DVD lemezeket Rippelni tudsz. A szoftverrel a lehető legrugalmasabban tudsz saját műsoros adathordozókat összeállítani, DVD menü szerkesztő funkciót is biztosít ehhez. Támogatja a Blu-ray tartalmakat. Videók vágásához, az azok egyesítéséhez is felhasználható. Free alkalmazás.

Egy komplett szoftvercsomagként használható multimédiás tartalmak kezelésére használható szoftver a DVDx, ami videó szerkesztő funkciót is tartalmaz.

A DVDx letöltése után a szoftver egyetlen kattintással telepíthető, ezt követően több népszerű, hasznos funkció válik elérhetővé.

A szoftverrel a számítógépedre tudsz menteni Műsoros DVD lemezeket, így program biztonsági mentésekhez az egyik legjobb választás. Rippeléskor több kényelmi funkciót is igénybe lehet venni.

DVDx videók szerkesztéséhez:

A DVDx tartalmaz egy videó szerkesztő funkciót, amivel a gépeden található videókat lehet vágni, vagy ha szükséges, több különálló tartalmat egyesíteni. Ezt egy beépített médialejátszó teszi egyszerűvé, ahol csak a kezdő, illetve befejezési időpont megadása szükséges.

Mivel felhasználási területtől függően a formátum problémákat tud okozni, a kedvenc médialejátszó, vagy eszköz esetleg nem támogatja annak a megnyitását, a szoftverrel a médiafájlt több népszerűbb formátumban lehet konvertálni.

A DVDx beépített médialejátszója teljes értékű funkcionalitást mutat a hasonló feladatokra tervezett szoftverekkel összehasonlítva. Opcionálisan videók Streamingelére is ideális. Támogatja a Blu-ray médiafájlokat.

DVDx támogatott formátumok:

A szoftver többek között támogatja az AVI, MPEG, 3GP, BIN, XviD, DivX, ASF kimeneteket.

A DVDx nevű alkalmazással saját műsoros DVD lemezeket is összeállíthatsz, ahol a jól megszokott funkciók fedezhetőek fel, akár saját DVD menüket tervezhetsz hozzá. Szintén Blu-ray formátumban is menthető a projekt.

Műsoros adathordozók esetén a hozzájuk tartozó felirat tartalmak teljes körűen válnak kezelhetővé, eltávolíthatóak a fölöslegesek.

Konvertálásra használhatod még a Freemake Video Converter, illetve a MediaCoder iPod/iPhone/iPad Editiont mobil eszközökhöz lett elkészítve. Ha rippelni szeretnél a VidCoder nevű alkalmazást javasolt választani.

A DVDx egy teljesen ingyenesen használható konvertáló szoftver, amit Rippelésre, videók szerkesztésére, Blu-ray tartalmak összeállítására lehet felhasználni. Videók vágásághoz is felhasználható. Több népszerűbb formátumot is támogat.

DVDx

DVDx Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • Rippelő funkció
 • beépített médialejátszó
 • Blu-ray támogatás
 • Felirat kezelő funkció
 • Videók vágásához
 • több népszerűbb formátumot támogat
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
DVDx
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VSDC Free Video Editor 7.1.5.4052022-05-13 VSDC Free Video Editor 7.1.5.405 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]
 • XMedia Recode 3.5.5.72022-05-03 XMedia Recode 3.5.5.7 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.5.72022-05-03 XMedia Recode Portable 3.5.5.7 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Icecream Video Editor 2.702022-03-31 Icecream Video Editor 2.70 (0)
  Az Icecream Video Editor egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható, rengeteg korszerű videó szerkesztő funkciót tartalmazó […]
 • Hybrid 2022.03.19.12022-03-20 Hybrid 2022.03.19.1 (0)
  A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A […]