MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition 0.8.51.5910

A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition egy speciális konvertáló program, amivel iPhone 5, iPad, iPod, Apple TV eszközökre készíthetsz multimédiás tartalmakat. Az alábbi Free alkalmazás néhány különleges videó szerkesztő funkciót is biztosít annak az érdekében, hogy testre szabottabb feladatokat tudj végezni. Effektezés, felirat támogatás. XviD, MPEG kimeneteket is kezel.

A címben említett konvertáló szoftver kifejezetten azon számítógép tulajdonosoknak lehet hasznos, akik mobilra szeretnének olyan multimédiás fájlokat készíteni, ami jobb felhasználói élményt biztosít amellett hogy megőrizhető a tartalom minősége. A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition iPhone 5, iPad, iPod, Apple TV eszközöket támogat.

A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition letöltése után a szoftver telepítését követően nem is maradt más mint a konvertálás. A szoftver több módszert is támogat a multimédiás tartalom megadására, a felületére húzható, esetleg a szoftver kezelőfelületén található fájlkezelő funkcióval is betallózható.

A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition nem csak egyetlen videó konvertálását támogatja egy feladaton belül, mivel akár kötegelt formában is futtatható.

A program egyik sajátossága, hogy a szükséges formátumokat egy előre összeállított profil szerint lehet kiválasztani, ez egy legördülő listán tehető meg.

A betallózott konvertálandó videót a szoftver segítségével meg lehet tekinteni, egy egyszerűbb videó lejátszó funkciót is tartalmaz. A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition szükség esetén néhány minőséggel kapcsolatos beállításhoz is hozzáférést biztosít, kiválasztható a kívánt mintavételezési frekvencia, audió jellemzők, továbbá a kódolás jellemzői.

MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition videók szerkesztése:

A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition néhány alapvetőbb, ma népszerűnek tekinthető videó szerkesztő funkciót is lehetővé tesz, ahol azt effektezni lehet, külön felirat fájlokat adhatsz meg, megadható a lejátszás kezdő, illetve befejezési időintervalluma.

A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition több változatban is elérhető, így minden felhasználó megtalálhatja a fejlesztő termékei között azt a kiadást amire szüksége van.

Konvertálásra, mobil támogatással választhatod még a Format Factory nevű alkalmazást, általánosabb feladatokhoz a Freemake Video Converter megoldását, ami szintén több népszerű eszközt is támogat. MPEG TS fájlok dekódolásához a Free TS Converter használható fel.

A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition egy iPhone 5, iPad, iPod, Apple TV eszközökhöz tervezett konvertáló program, amivel szükség esetén videókat is tudsz szerkeszteni. Effektezéshez, illetve felirat fájlok hozzáadásához… Ingyenes kiadás.

MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition

MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition Összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • iPhone 5, iPad, iPod, Apple TV eszközökhöz
 • videó szerkesztő funkció
 • effektezés
 • felirat fájlok hozzáadásához
 • beépített videó lejátszó
 • XviD, MPEG támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VidCoder 6.26 Beta2021-03-07 VidCoder 6.26 Beta (2)
  A VidCoder egy Magyar nyelvi támogatással is bíró ingyenesen futtatható rippelő szoftver. Kezeli a Blu-ray állományokat is. Ideális […]
 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • TEncoder 4.5.10.51292015-12-01 TEncoder 4.5.10.5129 (0)
  A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen […]
 • Miro 6.02013-08-15 Miro 6.0 (0)
   A Miro egy komplett multimédiás központ, ami nem csak a merevlemezen található filmek megjelenítésére használható fel hanem YouTube […]
 • Miro Video Converter 3.02013-08-15 Miro Video Converter 3.0 (0)
  A Miro Video Converter kifejezetten mobilok számára optimalizált konvertáló szoftver ami néhány egyszerű lépésben támogatja az […]