MPEG konvertáló - SzoftHub.hu

MPEG konvertáló

 • Az Aimone DVD Creator egy különleges CD/DVD író szoftver, amivel műsoros adathordozókat lehet összeállítani. Az alkalmazás Blu-ray adathordozók esetén is teljes körű támogatást biztosít. DVD menü tervező funkciót is tartalmaz. Konvertálni DivX, OGG, FLV, MPEG, AVI, 3GP, MP4 formátumban tud. Videó szerkesztő, vágó funkcióval.

  Aimone DVD Creator 2.03.118

  Az Aimone DVD Creator egy különleges CD/DVD író szoftver, amivel műsoros adathordozókat lehet összeállítani. Az alkalmazás Blu-ray adathordozók esetén is teljes körű támogatást biztosít. DVD menü tervező funkciót is tartalmaz. Konvertálni DivX, OGG, FLV, MPEG, AVI, 3GP, MP4 formátumban tud. Videó szerkesztő, vágó funkcióval.

  olvasd tovább...

 • Az AVGO Free Video Converter egy mobil eszközöknek is optimális környezetet biztosító dekódoló. Az alábbi profilos konvertáló rengeteg formátumot támogat, legyen az VCD, AVI, MPEG. Free alkalmazásként vehető igénybe.

  AVGO Free Video Converter 1.03

  Az AVGO Free Video Converter egy mobil eszközöknek is optimális környezetet biztosító dekódoló. Az alábbi profilos konvertáló rengeteg formátumot támogat, legyen az VCD, AVI, MPEG. Free alkalmazásként vehető igénybe.

  olvasd tovább...