Ingyenes Videó konvertáló programok címke - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Ingyenes konvertáló

 • Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó vágására is kedvező eszköz. Ez a Free alkalmazás a szerkesztések során az AVI formátumot is támogatja. Magyar nyelv.

  Avidemux 2.7.1

  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó vágására is kedvező eszköz. Ez a Free alkalmazás a szerkesztések során az AVI formátumot is támogatja. Magyar nyelv.

  olvasd tovább...

 • A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. Dekódoló csak profiknak. Magyar nyelvű. AVI, MPEG, OGG, MP2, MP3 kodekek dekódolásához. Extrák: ISO kezelő, kép átalakítás speciális lehetőségekkel. 

  Format Factory 4.2.5.0

  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. Dekódoló csak profiknak. Magyar nyelvű. AVI, MPEG, OGG, MP2, MP3 kodekek dekódolásához. Extrák: ISO kezelő, kép átalakítás speciális lehetőségekkel. 

  olvasd tovább...

 • Dekódolási, illetve rippelési feladatok ellátására használható professzionális szoftver a Format Factory Portable. Magyar nyelvi támogatással.

  Format Factory Portable 3.3.5

  Dekódolási, illetve rippelési feladatok ellátására használható professzionális szoftver a Format Factory Portable. Magyar nyelvi támogatással.

  olvasd tovább...

 • Az iWisoft Free Video Converter rengeteg népszerű kiterjesztést támogató ingyenes konvertáló szoftver, mindent tud amire csak szükség lehet.

  iWisoft Free Video Converter 1.2

  Az iWisoft Free Video Converter rengeteg népszerű kiterjesztést támogató ingyenes konvertáló szoftver, mindent tud amire csak szükség lehet.

  olvasd tovább...