Konvertáló programok

Format Factory 5.17.0.0

A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, Videó vágó funkciót is biztosít. A dekódoló csak profiknak választható, Magyar nyelvű. Többek között AVI, MPEG, OGG, MP2, MP3 kodekek állnak rendelkezésre dekódolásához. Extrák: ISO kezelő, kép átalakítás.

Ha konvertálásra keresünk egy ingyenes alternatívát, talán nem is találhatnánk a feladatra jobbat, amellett hogy Magyarul is tud, még hatalmas tudás is megbújik a motorháztető alatt. Szinte az összes létező videó és Audió formátumot támogatja illetve képes azzal dolgozni is, nem is beszélve arról hogy a Format Factory a képek átalakítását is támogatja közvetlenül. A képek dekódolásának menetéről korábban tettünk említést.

Az alkalmazásról korábban itt, illetve itt írtunk. Az egyszerű kategorizált menükkel rendelkező konvertáló kinézetét úgynevezett felszín -témákkal tudjuk ízlésünkhöz igazítani. Támogatja képek, videók, ROM eszközök és mobilok számára ideális formátumok létrehozását. A telepítése után integrálódik a jobb egérgombos menühöz amivel akármikor eszközölni tudunk egy rögtönzött fotó átalakítást. Videók konvertálásakor különlegessé az teszi hogy az adott állományon kisebb vágási szerkesztési feladatokat is végrehajthatunk. Összefűzhetünk a Format Factory konvertálóval Videókat. A szoftver az egyik legjobb dekódoló eszköz ami jelenleg elérhető. Biztonsági mentések készítésére is megfelelő ahol DVD lemezek tartalmát mentheted ISO-ba, kiválasztható hogy az milyen egyéni igénynek számító fájlok kerüljenek hozzáadásra. Itt sem kell bonyolult lépésekre számítani. Műsoros adathordozók rippelésében is a maximumot nyújtja a Format Factory konvertáló eszköze. A Format Factory fájlok tömörítéséhez is megfelelő.

Videók szerkesztéséhez, konvertálásához kitűnő a Format Factory

A kimeneti formátumok meghatározásakor igen funkció gazdag beállítással találjuk szemben magunkat, nem csak a formátum típusa, de akár a kész állomány mérete is csökkenthetővé válik ha megfelelően módosítjuk a beállításokat. A Format Factory Videók letöltéséhez is ideális. Ingyenes egyszerűen kezelhető konvertáló. Kiadási megjegyzések. A Format Factory hordozhatóvá tételéről itt írtunk bővebben. Egyetlen alkalmazással minden fontosabb manipulációs eljárást végre tudsz hajtani, konvertálni, vágni, finomítani a kimenetet és még komolyabb ismeretre sem lesz ahhoz szükséged. Természetesen magára a kinézetére sem lehet panasz, de ha mégis volna, az módosítható. Ha egyszerre több állománnyal dolgozol, a Format Factory támogatja az úgynevezett kötegelt munkafolyamatokat ahol egy füst alatt dekódolhatsz több videót is. A Format Factory használatáról, korábban írtunk.

Ha még több funkcióra vágysz, videókat letölteni is szeretnél, képernyőképeket akarsz rögzíteni, Blu-ray tartalmakat égetni, használd az aTube Catcher nevű, szintén ingyenes programot. Ő sajnos Magyar nyelven nem tud, illetve kissé nehézkesen navigálható a rengeteg funkció miatt, de mindenképp érdemes adni neki egy esélyt! Sőt, a Format Factory Mobilra is elérhető.

A Format Factory egy dekódoló mindenes, ami együtt tud működni kép, videó, audió, ISO kiterjesztésekkel is. Igen részletes beállítás, speciális lehetőségek jellemzik. A telepítése során arra érdemes odafigyelni, hogy kéretlen összetevőket kísérel meg hozzáadni a rendszerhez, körültekintően javasolt eljárni.

Format Factory

Formátumok:

Videó:

AVI, 3GP, GIF, RMVB, MP4, MPG, MKV, FLV, SWF

Audio:

MP3, WMA, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, OGG, MP2, WAV

Kép:

JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX, TGA

ROM lehetőségek:

DVD videó fájlba, ISO – CSO, CD/DVD -ISO, Zenei CD – Audio fájl, DVD – Video fájl

Format Factory Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • képek, videók, ISO állományok támogatása
 • profilos elrendezés
 • könnyű használat
 • videók szerkesztési lehetőségének a támogatása
 • jobb egérgombos integráció
 • rendkívül gyors munkafolyamat
 • kötegelt feladatok végrehajtása
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcfreetime.com/
Format Factory letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Format Factory
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.1792024-07-18 Freemake Video Converter 4.1.13.179 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • SnapDownloader 1.15.42024-07-13 SnapDownloader 1.15.4 (0)
  A SnapDownloader Videómegosztó portálokon elérhető klipek időzített, kötegelt Videó letöltési műveletein kívül különféle feladatokat […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.9.82024-07-09 XMedia Recode Portable 3.5.9.8 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • save2pc Light 4.3.7.4782024-06-22 save2pc Light 4.3.7.478 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Simple Video Editor 1.7.2.02024-04-17 Simple Video Editor 1.7.2.0 (0)
  A Simple Video Editor nem csak Videók vágási feladataihoz hanem a hangerejének a módosításához is nagyszerű, bármely szerkesztési […]

4 hozzászólás

KATA 2013-11-13 at 22:46

Üdvözlöm!

Lenne egy fontos kérdésem. Az a problémám, hogyha egy teljes képernyős filmet szeretnék átkonvertálni kisebb méretűre, viszont szeretném megtartani a teljes képernyős méretarányt, ezt hogyan lehetséges megvalósítani? FLV-re szoktam átkonvertálni amúgy.
Próbáltam már a teljes kiterjesztésre beállítani (a képméretaránynál), de nem minden esetben jó ez a megoldás, sok esetben (ha teljes képernyős video-ról konvertálok) eltorzítja a konvertált video-t.

Kérek szépen segítséget.
Köszönettel: Kata

Válasz
bencsa 2015-07-21 at 23:05

exe fajl tobb mint 50 mega. nem kosz.

Válasz
lilimaja 2015-07-27 at 21:09

telepítés után töröld a gépről

Válasz
Gömbös Sándor 2017-04-20 at 18:15

Megvan a 4.0.0 verzió, de sehogy nem lehet frissíteni a 4.1.0-ra. Letölteni lehet, de futtatáskor kiírja, hogy hiba, a program működése leállt. Próbáltam a vírusírtót és a tűzfalat is időlegesen kikapcsolni, akkor se lehetett frissíteni. Win10/64 bites az OS.
Mi lehet az oka?

Válasz

Szólj hozzá