Format Factory 4.6.1.0

A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. Dekódoló csak profiknak. Magyar nyelvű. AVI, MPEG, OGG, MP2, MP3 kodekek dekódolásához. Extrák: ISO kezelő, kép átalakítás speciális lehetőségekkel.

Ha konvertálásra keresünk egy ingyenes alternatívát, talán nem is találhatnánk a feladatra jobbat, amellett hogy Magyarul is tud, még hatalmas tudás is megbújik a motorháztető alatt. Szinte az összes létező videó és Audió formátumot támogatja illetve képes azzal dolgozni is, nem is beszélve arról hogy a Format Factory a képek átalakítását is támogatja közvetlenül. A képek dekódolásának menetéről korábban tettünk említést.

Format Factory Ismertetése, funkciók:

Az alkalmazásról korábban itt, illetve itt írtunk. Az egyszerű kategorizált menükkel rendelkező konvertáló kinézetét úgynevezett felszín -témákkal tudjuk ízlésünkhöz igazítani. Támogatja képek, videók, ROM eszközök és mobilok számára ideális formátumok létrehozását. Telepítése után integrálódik a jobb egérgombos menühöz amivel akármikor eszközölni tudunk egy rögtönzött fotó átalakítást. Videók konvertálásakor különlegessé az teszi hogy az adott állományon kisebb vágási szerkesztési feladatokat is végrehajthatunk. Videók összefűzésére is megfelelő. A szoftver az egyik legjobb dekódoló eszköz ami jelenleg elérhető.

Biztonsági mentések rögtönzött készítéséhez is megfelelő ahol DVD lemezek tartalmát mentheted ISO-ba. Itt sem kell bonyolult lépésekre számítani. Műsoros adathordozók rippelésében is a maximumot nyújtja.

A kimeneti formátumok meghatározásakor igen funkció gazdag beállítással találjuk szemben magunkat, nem csak a formátum típusa, de akár a kész állomány mérete is csökkenthetővé válik ha megfelelően módosítjuk a beállításokat. Ingyenes egyszerűen kezelhető konvertáló. Kiadási megjegyzések. A Format Factory hordozhatóvá tételéről itt írtunk bővebben. Egyetlen alkalmazással minden fontosabb manipulációs eljárást végre tudsz hajtani, konvertálni, vágni, finomítani a kimenetet és még komolyabb ismeretre sem lesz ahhoz szükséged. Természetesen magára a kinézetére sem lehet panasz, de ha mégis volna, az módosítható. Ha egyszerre több állománnyal dolgozol, a Format Factory támogatja az úgynevezett kötegelt munkafolyamatokat ahol egy füst alatt dekódolhatsz több videót is. A Format Factory használatáról, korábban írtunk.

Ha még több funkcióra vágysz, videókat letölteni is szeretnél, képernyőképeket akarsz rögzíteni, Blu-ray tartalmakat égetni, használd az aTube Catcher nevű, szintén ingyenes programot. Ő sajnos Magyar nyelven nem tud, illetve kissé nehézkesen navigálható a rengeteg funkció miatt, de mindenképp érdemes adni neki egy esélyt! Sőt, a Format Factory Mobilra is elérhető.

A Format Factory egy dekódoló mindenes, ami együtt tud működni kép, videó, audió, ISO kiterjesztésekkel is. Igen részletes beállítás, speciális lehetőségek jellemzik. A telepítése során arra érdemes odafigyelni, hogy kéretlen összetevőket kísérel meg hozzáadni a rendszerhez, körültekintően javasolt eljárni.

Format Factory

Formátumok:

Videó:

AVI, 3GP, GIF, RMVB, MP4, MPG, MKV, FLV, SWF,

Audio:

MP3, WMA, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, OGG, MP2, WAV,

Kép:

JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX, TGA

ROM lehetőségek:

DVD videó fájlba, ISO – CSO, CD/DVD -ISO, Zenei CD – Audio fájl, DVD – Video fájl

Format Factory Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • képek, videók, ISO állományok támogatása
 • profilos elrendezés
 • könnyű használat
 • videók szerkesztési lehetőségének a támogatása
 • jobb egérgombos integráció
 • rendkívül gyors munkafolyamat
 • kötegelt feladatok végrehajtása
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcfreetime.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Format Factory
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MyFormatConverter 10.0.6614.287562018-07-01 MyFormatConverter 10.0.6614.28756 (0)
  A MyFormatConverter egy AVI, DivX, MKV, MOV, WAV, MP3 formátumokat támogató profi konvertáló alkalmazás, ami több különleges funkciót […]
 • iWisoft Free Video Converter 1.22013-05-25 iWisoft Free Video Converter 1.2 (0)
  Az iWisoft Free Video Converter rengeteg népszerű kiterjesztést támogató ingyenes konvertáló szoftver, mindent tud amire csak szükség […]
 • Avidemux 2.7.12018-06-06 Avidemux 2.7.1 (0)
  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó […]
 • Format Factory Portable 3.3.52014-06-07 Format Factory Portable 3.3.5 (0)
  Dekódolási, illetve rippelési feladatok ellátására használható professzionális szoftver a Format Factory Portable. Magyar nyelvi […]
 • Format Freedom 1.52017-05-12 Format Freedom 1.5 (0)
  A Format Freedom egy rendkívül ígéretes videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program a hagyományos […]