Format Factory 5.8.1.0

A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. A dekódoló csak profiknak választható, Magyar nyelvű. Többek között AVI, MPEG, OGG, MP2, MP3 kodekek állnak rendelkezésre dekódolásához. Extrák: ISO kezelő, kép átalakítás.

Ha konvertálásra keresünk egy ingyenes alternatívát, talán nem is találhatnánk a feladatra jobbat, amellett hogy Magyarul is tud, még hatalmas tudás is megbújik a motorháztető alatt. Szinte az összes létező videó és Audió formátumot támogatja illetve képes azzal dolgozni is, nem is beszélve arról hogy a Format Factory a képek átalakítását is támogatja közvetlenül. A képek dekódolásának menetéről korábban tettünk említést.

Format Factory Ismertetése, funkciók:

Az alkalmazásról korábban itt, illetve itt írtunk. Az egyszerű kategorizált menükkel rendelkező konvertáló kinézetét úgynevezett felszín -témákkal tudjuk ízlésünkhöz igazítani. Támogatja képek, videók, ROM eszközök és mobilok számára ideális formátumok létrehozását. Telepítése után integrálódik a jobb egérgombos menühöz amivel akármikor eszközölni tudunk egy rögtönzött fotó átalakítást. Videók konvertálásakor különlegessé az teszi hogy az adott állományon kisebb vágási szerkesztési feladatokat is végrehajthatunk. Videók összefűzésére is megfelelő. A szoftver az egyik legjobb dekódoló eszköz ami jelenleg elérhető.

Biztonsági mentések készítésére is megfelelő ahol DVD lemezek tartalmát mentheted ISO-ba, kiválasztható hogy az milyen egyéni igénynek számító fájlok kerüljenek hozzáadásra. Itt sem kell bonyolult lépésekre számítani. Műsoros adathordozók rippelésében is a maximumot nyújtja a FormatFactory konvertáló eszköze.

A kimeneti formátumok meghatározásakor igen funkció gazdag beállítással találjuk szemben magunkat, nem csak a formátum típusa, de akár a kész állomány mérete is csökkenthetővé válik ha megfelelően módosítjuk a beállításokat. Ingyenes egyszerűen kezelhető konvertáló. Kiadási megjegyzések. A Format Factory hordozhatóvá tételéről itt írtunk bővebben. Egyetlen alkalmazással minden fontosabb manipulációs eljárást végre tudsz hajtani, konvertálni, vágni, finomítani a kimenetet és még komolyabb ismeretre sem lesz ahhoz szükséged. Természetesen magára a kinézetére sem lehet panasz, de ha mégis volna, az módosítható. Ha egyszerre több állománnyal dolgozol, a Format Factory támogatja az úgynevezett kötegelt munkafolyamatokat ahol egy füst alatt dekódolhatsz több videót is. A Format Factory használatáról, korábban írtunk.

Ha még több funkcióra vágysz, videókat letölteni is szeretnél, képernyőképeket akarsz rögzíteni, Blu-ray tartalmakat égetni, használd az aTube Catcher nevű, szintén ingyenes programot. Ő sajnos Magyar nyelven nem tud, illetve kissé nehézkesen navigálható a rengeteg funkció miatt, de mindenképp érdemes adni neki egy esélyt! Sőt, a Format Factory Mobilra is elérhető.

A Format Factory egy dekódoló mindenes, ami együtt tud működni kép, videó, audió, ISO kiterjesztésekkel is. Igen részletes beállítás, speciális lehetőségek jellemzik. A telepítése során arra érdemes odafigyelni, hogy kéretlen összetevőket kísérel meg hozzáadni a rendszerhez, körültekintően javasolt eljárni.

Format Factory

Formátumok:

Videó:

AVI, 3GP, GIF, RMVB, MP4, MPG, MKV, FLV, SWF

Audio:

MP3, WMA, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, OGG, MP2, WAV

Kép:

JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX, TGA

ROM lehetőségek:

DVD videó fájlba, ISO – CSO, CD/DVD -ISO, Zenei CD – Audio fájl, DVD – Video fájl

Format Factory Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • képek, videók, ISO állományok támogatása
 • profilos elrendezés
 • könnyű használat
 • videók szerkesztési lehetőségének a támogatása
 • jobb egérgombos integráció
 • rendkívül gyors munkafolyamat
 • kötegelt feladatok végrehajtása
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcfreetime.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Format Factory
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • save2pc Light 5.6.3.16212021-10-19 save2pc Light 5.6.3.1621 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Gihosoft Video Editor 2.0.482021-09-19 Gihosoft Video Editor 2.0.48 (0)
  A Gihosoft Video Editor egy videók módosításához, az azok szerkesztéséhez használható program. A Free alkalmazás videók vágásához, […]
 • Video Converter Expert 2.32021-09-09 Video Converter Expert 2.3 (0)
  A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode Portable 3.5.4.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]