Irodai szoftver

Sigil 2.2.1

A Sigil egy nyílt forráskóddal beszerezhető eBook szerkesztő és tervező program. A szoftver rengeteg olyan profi szerkesztő irodai eszközzel rendelkezik amivel akár kereskedelmi céloknak megfelelő projektek is létrehozhatóak. A Free alkalmazás TXT, HTML, EPUB, formátumok importálását is támogatja.

Az irodai program azok számára javasolt akik egy ingyenes eBook szerkesztő alkalmazást szeretnének használni viszont fontos hogy az összes azon funkciót biztosítsa ami egy korszerű munkafolyamat során szükséges, illetve a legprofibb eredményekre koncentrálva lehet a e-fájlokat tervezni, szerkeszteni. A Sigil nevű alkalmazás több platformon is futtatható.

A Sigil letöltése után telepíteni kell azután az összes funkciója használható. Ha nem szeretnéd installálni a Sigil hordozható kiadását érdemes használni.

A szoftver felhasználói felülete egy áttekinthető, modern indítófelülettel lett létrehozva ahol a bal oldalon lehet a szerkesztéshez szükséges fájlokat kiválasztani, középen a szerkesztő eszköz található, a jobb oldali panel egy előnézeti módszerrel támogatja, hogy megtekinthessük a szerkesztés végeredményét. A Sigil eBook szerkesztő TXT, HTML, EPUB formátumok importálását is támogatja ahol egy korábban futtatott projekt indítható el és folytatható a módosítás. A Sigil Linux, illetve Mac rendszeren is futtatható.

Plugin támogatással használható a Sigil

A szoftver funkcionálisan több szolgáltatást is támogat ha pluginokat telepítünk, amiket a hivatalos oldalról lehet hozzá beszerezni, azokat a program felületén lehet telepíteni. A szoftver a Sigil szerkesztéshez szükséges funkcióit a felhasználói felületen egy legördülő listán lehet kiválasztani, ahol rengeteg olyan szerkesztéshez fontos megoldást lehet kiválasztani ami a jobb minőséget igénylő projektek módosításához és létrehozásához szükséges. Az alkalmazás szinte minden fájlformátumot támogat ahol képek, videók, audió fájlok, szöveges tartalmak választhatóak ki a szerkesztésekor. A fájlkezelőt is tartalmazó szoftver egy beépített keresővel is rendelkezik amivel egy adott tartalmat lehet felkutatni az a nagyobb mérettel készült fájlokhoz jöhet jól.

eBook tartalmak kezelésére használható irodai szoftver a Calibre nevű alkalmazás amik kiváló funkcionalitást biztosítanak azok számára akik az alábbi platform, illetve fájlformátumokkal dolgoznak.

A Sigil egy ingyen használható eBook dokumentumok létrehozására használható alkalmazás ami rengeteg olyan funkcióval rendelkezik amivel szinte minden területnek megfelelő tartalom hozható létre.

Sigil

Sigil összefoglaló:

 • irodai program
 • eBook tartalmak szerkesztéséhez, tervezéséhez
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • kiegészítőket lehet hozzá beszerezni
 • haladó felhasználói ismerettel használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Sigil-Ebook/Sigil
Sigil letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sigil
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sigil Portable 2.2.12024-06-23 Sigil Portable 2.2.1 (0)
  A Sigil Portable egy korlátlan funkcionalitással rendelkező irodai szoftver amivel eBook dokumentumokat lehet létrehozni, illetve […]
 • Calibre 7.14.02024-07-12 Calibre 7.14.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Thorium Reader 3.0.02024-06-26 Thorium Reader 3.0.0 (0)
  A Thorium Reader egy ingyenes E-BOOK olvasó program amivel EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum fájlformátumok nyithatóak meg. A […]
 • Koodo Reader 1.6.72024-06-09 Koodo Reader 1.6.7 (0)
  A Koodo Reader E-book dokumentumok kötegelt importálásához, a fájlok olvasásához optimális amivel a ma elterjedt fájlformátumokat […]
 • FBReader 0.12.102023-09-10 FBReader 0.12.10 (0)
  Az FBReader egy szöveges tartalmak navigálásához használható eszközökkel, könyvjelzőkkel futtatható E-Book olvasó program ami a […]

Szólj hozzá