Sigil Portable 1.4.3

A Sigil Portable egy korlátlan funkcionalitással rendelkező irodai szoftver amivel eBook dokumentumokat lehet létrehozni, illetve szerkeszteni. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni így akár több gépen is használhatjuk, korlátlan funkcionalitással. eBook szerkesztéséhez, módosításhoz, új tartalmak tervezéséhez. Free alkalmazás.

eBook könyveket lehet létrehozni az alábbi irodai szoftverrel ami egy teljes körű szoftvercsomag. A Sigil Portable változata kényelmesebben használható.

A Sigil Portable letöltése után egy önkicsomagoló .exe fájlt kell futtatni ami az általunk előre kiválasztott területre egy mappába kibontja azokat a fájlokat amik a használatához szükséges. Csak el kell indítani, azonnal létre is lehet hozni egy projektet. A Sigil Portable telepíthető verzióban is beszerezhető.

A szoftver új eBook dokumentumok létrehozásához, illetve egy korábban elindított munkafolyamatban elkészített tartalom szerkesztésére lehet használni.

A szoftver egy hatékony szerkesztő megoldás ami rengeteg olyan funkciót biztosít ami az adott munkafolyamatokhoz szükséges minden rendelkezésre álló funkció egy minden felhasználó számára megfelelő módszerrel lehet kiválasztani. Gyorsbillentyűs parancsokat hoztak létre a szoftver rendszeresen használt funkcióihoz, amivel egyszerűbb a használat.

A szoftver támogatja, hogy kiegészítőket lehessen hozzáadni amivel még korszerűbb szerkesztési feladatok támogatottak.

Előny az áttekinthető felhasználói felület, negatívum, hogy a tartalmak szerkesztéséhez alap tudás szükséges. A Sigil Portable videók, képek, zenei tartalmat is támogat, hogy felhasználjuk a dokumentum létrehozásakor.

A szoftver szinte minden feladathoz ideális kiegészítőket, illetve funkciókat tartalmaz, alap munkafolyamatokhoz, vagy akár összefogottabb, korszerűbb munkafolyamatokhoz is egy remek szoftver.

Ha mégsem tartalmazza azokat a funkciókat amik pont egy adott projekt elkészítéséhez mindenképp lényeges kiegészítő abban az esetben az IceCream Ebook Reader nevű szoftver is kipróbálható.

Az Sigil Portable egy telepítés nélkül használható irodai szoftver amivel eBook könyveket lehet tervezni, vagy módosítani azokat a dokumentum fájlokat amik egy adott feladathoz szükséges. Kiegészítők tölthetőek le, paneles felhasználói felülettel rendelkezik, minden fontosabb funkciót biztosít a szerkesztési munkafolyamatokhoz.

Sigil Portable

Sigil Portable Összefoglaló:

 • eBook könyvek készítéséhez
 • nem kell installálni
 • számos szerkesztő funkció
 • pluginokat lehet beszerezni hozzá
 • videók, képek, illetve audió tartalmakat is kezel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Sigil-Ebook/Sigil


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sigil Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sigil 1.5.12021-03-30 Sigil 1.5.1 (0)
  A Sigil egy nyílt forráskóddal beszerezhető eBook szerkesztő és tervező program. A szoftver rengeteg olyan profi szerkesztő irodai […]
 • ShowKeyPlus 1.1.16.02021-06-13 ShowKeyPlus 1.1.16.0 (0)
  A ShowKeyPlus egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program. A Free alkalmazással megtudható az operációs rendszer […]
 • PDF Combiner 2.12021-06-13 PDF Combiner 2.1 (0)
  A PDF Combiner irodai szoftverrel PDF fájlokat lehet szerkeszteni, egyszerű kezelhetőséggel használható. A Free alkalmazással a […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • Vivaldi 4.0.2312.272021-06-13 Vivaldi 4.0.2312.27 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]