Kalkules Portable 1.11.1.28

A Kalkules Portable nevű Free alkalmazással egy Magyar nyelvű tudományos feladatokhoz is felhasználható számológépet próbálhatsz ki, ami mindent tud, amire csak szükséged lehet. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. Mértékegységek átváltásához is. Magyar nyelvű.

A telepítést sem igénylő program a népszerű, nagy tudással rendelkező számológép telepítést nem igénylő változata, ami mértékegység átváltásokhoz is ideális. A Kalkules Portable tudományos számításokhoz is tartalmaz funkciót.

A Kalkules Portable letöltése után egy tömörített mappában találod azokat a fájlokat, amik a szoftver működtetéséhez szükséges, ezt csak ki kell csomagolni, majd el kell indítani. Azok a felhasználók kifejezetten előnyben érezhetik magukat akik egy olyan számológépet szeretnének, amihez nincs szükség nyelv tudásra, mivel a szoftver teljes mértékben Magyar nyelvű. Ha telepítenéd erre a változatra van szükséged.

A szoftver egy kiváló megoldást jelent azok számára akik rendszeresen szoktak számításokat végezni, azok között több akár bonyolultabb műveletek is igénynek számítanak.

A Kalkules Portable kezelőfelülete remekül lett megtervezve, az összes funkciója egyszerűen választható ki amellett hogy hatalmas támogatottságot élvez szinte bármilyen feladatra, sőt talán többet is mint ami szükséges. A jól megszokott számításokon kívül mértékegységek átváltásához is felhasználható, rengeteg érték között válogathatsz. Főiskolai feladatokhoz, ilyen jellegű feladatokat igénylő munkafolyamatokhoz tartalmaz statisztikai számítások, másodfokú egyenletek, kombinatorika kiegészítőt, esetleg azt koordináta rendszerben is ábrázolni lehet.

AKalkules Portable beállításainál a szoftver működésével kapcsolatos legfontosabb konfigurációs Toolshoz férhetsz hozzá, szerencsére a legfontosabb funkciók fedezhetőek fel csak, mivel a program alapértelmezett beállítással biztosítja azokat a definíciókat, amik a teljesebb eredményekhez szükséges.

A program több mint egy hagyományos számológép, így mindenképp érdemes kipróbálni. Ezt a kiadást még telepíteni sem kell, kezdő, illetve haladó feladatokhoz.

A Kalkules Portable egy telepítés nélkül futtatható professzionális számológép, ami a legegyszerűbb feladatoktól kezdve a legbonyolultabb műveletekig mindent tud, ideális mértékegységek átváltásához, bonyolultabb tudományos számítások gyors elvégzéséhez. Magyar nyelvi támogatással.

Kalkules Portable Összefoglaló:

 • Számológép program

  Kalkules Portable

 • nem kell telepíteni
 • mértékegység átváltás
 • tudományos feladatokhoz is
 • rengeteg speciális számítás támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.kalkules.com/ 

 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kalkules Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kalkules 1.11.1.282019-11-19 Kalkules 1.11.1.28 (0)
  A Kalkules egy ingyenes, Magyar nyelven is tudó tudományos számológép Windows rendszerre ami rengeteg változó szerint használható. […]
 • Alternate Calculator 3.6002021-03-28 Alternate Calculator 3.600 (0)
  Az Alternate Calculator egy roppant egyszerűen használható Windows rendszerekre tervezett számológép program. A szoftvert nem csak a […]
 • Smart Math Calculator 6.02020-07-30 Smart Math Calculator 6.0 (0)
  A Smart Math Calculator egy profi számológép szoftver amivel rengeteg nekünk fontos matematikai művelet elvégzésére van lehetőség. A […]
 • Calcy 1.7.02019-12-15 Calcy 1.7.0 (0)
  A Calcy egy Windows rendszeren használható számológép App ami rengeteg elvégezhető műveletet támogat. A Free alkalmazás korszerű […]
 • Calculor 1.92019-05-22 Calculor 1.9 (0)
  A Calculor egy igen pici mérettel, egyben erőforrás igénnyel rendelkező számológép Windows rendszerre. A programmal a legalapvetőbb […]