Kalkules 1.11.1.28

A Kalkules egy ingyenes, Magyar nyelven is tudó tudományos számológép Windows rendszerre ami rengeteg változó szerint használható. Hatalmas karakter készlettel rendelkezik, HEX, DEC, OCT, BIN paraméterek szerint is kiváló támogatottság mellett használható fel a hétköznapokban. Mértékegység átváltó funkcióval. Free alkalmazás.

Maga a Windows rendszer is rendelkezik számológép funkcióval, amire szinte bármikor szükség lehet, akár mértékegységek egyszerű átváltásához, legyen az űrmérték, vagy akár térfogat. Ha funkcionálisan ettől merőben több lehetőségre lenne szükséged, itt egy ingyenes, remek számológép, a Kalkules amit nagyon egyszerű használni, sőt kiváló támogatottsággal rendelkezik.

A Kalkules letölthető telepítést nem igénylő változatban is ami szinte ugyan azt tudja akárcsak ez a kiadás, annyi különbséggel, hogy azt több gépen is használhatod.

A szoftver telepítése majd az indítása után Magyar nyelven használható, ha az első futtatásakor nem honosított formában indulna el, abban az esetben a beállításoknál az külön kiválasztható. A számológép program kezelőfelülete igen bőséges funkciókínálat mellett támogatja, hogy a lehető legszéleskörűbben lehessen szinte bármilyen feladat céljából komplex számításokat végezni. Csekély mérettel, illetve erőforrás igénnyel használható, remek választás régebbi konfigurációjú, gyengébb hardveres eszközökkel rendelkező gépekre.

Kalkules mértékegységek átváltása:

A Kalkules nevű számológép program rengeteg karaktert támogat, zárójeleket, szinte az összes lehetőséget ami nem csak egyszerűbb munkafolyamatokhoz lehet hasznos. Ha ez nem lenne elég, a szoftver tartalmaz még egy mértékegység átváltót, ahol a szög, terület, hossz, energia, tömeg, teljesítmény, nyomás, sebesség, térfogat, hőmérséklet, adat paraméterek választhatóak ki.

A Kalkules kombinatorika, statisztikai számítások, másodfokú egyenletek, hármas szabály definíciókat is tartalmaz azoknak a haladó ismeretekkel rendelkezőknek akiknek pont erre lenne szüksége. Ezekkel a funkciókkal sokkal többet nyújt mint a Windows beépített számológép lehetősége.

Számológépként használható még az Alternate Calculator ami szintén ingyenes, talán az egyetlen negatívuma, hogy honosított formában nem használható.

A Kalkules egy univerzális teljesen szabadon kipróbálható Windows rendszerre tervezett számológép program, amivel korszerű, modern matematikai műveleteket tudsz elvégezni. Tudományos számológép funkcióval, mértékegység átváltóval.

Kalkules Összefoglaló:

 • Számológép

  Kalkules

 • hordozható változata is létezik
 • mértékegység átváltó funkció
 • tudományos feladatokhoz is
 • kiváló támogatottság
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.kalkules.com/ 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Kalkules
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kalkules Portable 1.11.1.282019-11-19 Kalkules Portable 1.11.1.28 (0)
  A Kalkules Portable nevű Free alkalmazással egy Magyar nyelvű tudományos feladatokhoz is felhasználható számológépet próbálhatsz ki, […]
 • Alternate Calculator 3.6002021-03-28 Alternate Calculator 3.600 (0)
  Az Alternate Calculator egy roppant egyszerűen használható Windows rendszerekre tervezett számológép program. A szoftvert nem csak a […]
 • Smart Math Calculator 6.02020-07-30 Smart Math Calculator 6.0 (0)
  A Smart Math Calculator egy profi számológép szoftver amivel rengeteg nekünk fontos matematikai művelet elvégzésére van lehetőség. A […]
 • Calcy 1.7.02019-12-15 Calcy 1.7.0 (0)
  A Calcy egy Windows rendszeren használható számológép App ami rengeteg elvégezhető műveletet támogat. A Free alkalmazás korszerű […]
 • Calculor 1.92019-05-22 Calculor 1.9 (0)
  A Calculor egy igen pici mérettel, egyben erőforrás igénnyel rendelkező számológép Windows rendszerre. A programmal a legalapvetőbb […]