Alternate Calculator 3.550

Az Alternate Calculator egy roppant egyszerűen használható Windows rendszerekre tervezett számológép program. A szoftvert nem csak a szóban forgó feladatra lehet felhasználni, hanem akár valutaátváltóként is ideális, több népszerűbb pénznemet is támogat. Free alkalmazás ( ingyenes ).

Egy megbízható, kis méretű, az összes fontosabb számítási lehetőséget biztosító Windows operációs rendszerekre tervezett számológép program az Alternate Calculator. Ha egyszerűbb feladatokat szeretnél vele csak végrehajtani mindenképp érdemes kipróbálni mivel valutaváltóként (EURO támogatás!) is felhasználható. Ha több eszközre van szükség mint a PC hozzáadott számológép kiegészítőjének a futtatása esetén tapasztaltunk ekkor javasolt helyettesíteni vele.

Az Alternate Calculator letöltése után a szoftvert csak néhány lépésben telepíteni kell, ezt követően egy áttekinthető, akár speciális beállítási lehetőségekkel biztosított felhasználói felületen kezdeményezhetsz szinte bármilyen ma népszerűbb, fontosabb matematikai számítás elvégzését.

A szoftver HEX, DEC, BIN, CUST változók figyelembe vétele mellett tudja ezt végrehajtani. Abban az esetben is hasznos lehet a számodra a program, ha napi jelleggel kíséred figyelemmel a valutaárfolyamot, esetleg pénz szeretnél átváltani. Itt külön a beállításoknál előre hozzá lehet adni új pénznemeket, illetve definiálható a váltószám.

Az Alternate Calculator rengeteg konfigurációt tartalmaz…

Az Alternate Calculator szerencsére a felhasználóbarát megközelítésre is összpontosít, rengeteg beállítást tartalmaz, megadható a kezelőfelület kinézetének a színvilága, így teljes mértékben tud illeszkedni a Windows asztali környezetéhez.

Az Alternate Calculator sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ez szerencsére nem tekinthető akkora negatívumnak mivel a használata a modern elrendezéséből az ésszerű megtervezéséből adódóan nagyon egyszerű.

Valutaátváltásokra felhasználhatod még a Forex árfolyamok nevű Appot, ami Androidos mobilokon már bizonyított. Nem csak hogy ingyenes, hanem remek grafikával is rendelkezik. Szintén nagyon egyszerű használni.

Kis méret, rengeteg különleges funkció, számos testre szabási lehetőség jellemzi az Alternate Calculator nevű alkalmazást. Az alábbi számológép program ingyenes, sőt egy egyszerűbb valutaátváltó funkciót is tartalmaz, ahol a kipróbálója új pénznemeket is hozzá tud adni. Sajnos honosított formában nem futtatható. Windows 10 rendszereken is teljes értékűen futtatható.

Alternate Calculator

Alternate Calculator összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Calculator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kalkules 1.11.1.282019-11-19 Kalkules 1.11.1.28 (0)
  A Kalkules egy ingyenes, Magyar nyelven is tudó tudományos számológép Windows rendszerre ami rengeteg változó szerint használható. […]
 • Kalkules Portable 1.11.1.282019-11-19 Kalkules Portable 1.11.1.28 (0)
  A Kalkules Portable nevű Free alkalmazással egy Magyar nyelvű tudományos feladatokhoz is felhasználható számológépet próbálhatsz ki, […]
 • Alternate Timer 4.3502020-11-28 Alternate Timer 4.350 (0)
  Az Alternate Timer egy ingyenes, Magyar nyelven használható határidő napló program amit időzítve lehet használni. A szoftver mellett […]
 • Alternate Timer Portable 4.3502020-11-28 Alternate Timer Portable 4.350 (0)
  Az Alternate Timer Portable egy határidős feladatok menedzselésére létrehozott telepítést sem igénylő szoftver ami rengeteg hasznos […]
 • Alternate Memo 3.1502020-11-27 Alternate Memo 3.150 (0)
  Az Alternate Memo egy Windows vágólap kezelő program amivel sokkal dinamikusabban, áttekinthetőbben lehet kezelni az ilyen jellegű […]