Letölthető az Alternate Calculator 3.340 ( Számológép alkalmazás )

Jelentős támogatással rendelkező professzionális számológép program, amivel akár egyszerűbb valutaváltási feladatokat is elvégezhetsz. Ha esetleg ismered, eddig is használtad, megjelent a program legfrissebben megjelent kiadása az Alternate Calculator 3.340, továbbra is remek eszköz a hétköznapokhoz.

Itt egy igazán korszerű, rengeteg jobbnál jobb funkciókkal rendelkező számológép program Windows rendszerre, amivel akár lecserélhető az operációs rendszer alapértelmezett kiegészítője egy sokkal korszerűbb, több eszközzel felszerelt alternatív megfelelőre. Ha esetleg korábban már futtattad, érdemes beszerezni a program legújabban kiadott változatát mivel a napokban tették közzé. Az Alternate Calculator 3.340 ugyan azokat a hasznos feladatokat támogatja mint korábban, így az egyik legígéretesebb számológép szoftver amit jelenleg használhatunk.

Plusz funkciók

A rengeteg számítási lehetőségen kívül, remek erőforrás igénnyel rendelkezik így hamar a kedvencünk lehet. A szoftver felhasználói felületét néhány kattintással lehet módosítani, saját színvilág szerint lehet teljesen megváltoztatni az alapértelmezett megjelenés, saját háttér választható, karakterkészlet, a gombok színe, vagyis teljesen át lehet alakítani. Valutaátváltásokra egy igazán kellemes megoldás az egyszerű kialakítása miatt, szintén kiválóan konfigurálható ahol a használatához szükséges összes Tools jelen van. Az Alternate Calculator 3.340, a legújabb kiadása innen szerezhető be. Magyar nyelven használható továbbra is.

Alternate Calculator 3.340


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Alternate Calculator 3.340 ( Számológép alkalmazás )
Szerző
Leírás
Megjelent az Alternate Calculator 3.340

Kapcsolódó szoftverek