FTP

VX Search 16.1.24

A VX Search egy rugalmasan használatba vehető egyedi feladatok ellátására alkalmas fájlkezelő alkalmazás, ami elsősorban nehezebben felkutatható fájlok keresése esetén lehet nélkülözhetetlen. Szűrők, kizárások használatának a lehetősége, egyedi mentési opciók jellemzik.

Egy igazán széleskörűen kezelhető speciális fájlkezelő alkalmazás a VX Search vele le tudod cserélni az operációs rendszer beépített fájlkereső szolgáltatását, egy sokkal rugalmasabb, szűrőkkel, menthető jelentésekkel ellátott megoldásra.

A VX Search letölthető prémium változatban is, ami sokkal több funkciót biztosít. Az alkalmazás sajnos Magyar nyelven nem futtatható, de cserében egy olyan opciókat biztosító kezelőfelületet kapsz, ami kezdők számára is ideális.

A VX Search adott fájlok keresését több szempont szerint is végre tudja hajtani, legyen az dátum, méret. Előre megadható a számára a keresés helye, így jelentősen lecsökkenthető a találati eredmény. Ezt jelentések formájában is el lehet menteni, megtekinteni több nézetmód szerint is lehet. Támogatott a HTML, PDF, TEXT, CSV, XML formátum. Az általa kezdeményezett kereséseket bármikor szüneteltetni lehet, illetve újra elindítható.

Szűrő szolgáltatással létrehozott fájlkereső alkalmazás a VX Search

Mivel felhasználói szokástól függően egyedi igények merülhetnek fel, saját beállításokat alkalmazására lehet igény, a VX Search támogatja, hogy azokat el lehessen menteni, majd később a következő futtatása során az visszatölthető. Ingyenes kipróbálás esetén funkciókorlátozással vehető igénybe. Természetesen ezek a korlátozások otthoni felhasználás esetén nem jelentenek problémát. Alkalmazható adott meghajtók, mappák, vagy akár hálózati hozzáférések esetén.

Hasonló lehetőségeket szolgáltat funkcionálisan az UltraSearch, illetve a SearchMyFiles, az utóbbi ideális duplikált fájlok felkutatásához. Az adott kategóriát figyelembe véve, az egyik legnépszerűbb és természetesen ingyenes megfelelője az Wise JetSearch ami Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A VX Search alkalmas, hogy nehezen felkutatható fájlokat keress szűrők felhasználásával, nem csak a jelentések, de az alkalmazott beállítások is elmenthetőek. Adatbázisban való mentési opciók, billentyűkombinációs vezérlés, a jelentések E-mail-ban való elküldésének a lehetősége jellemzi. Ingyenesen korlátozott a felhasználhatósági köre. Ezt érdemes figyelembe venni.

VX Search

VX Search Összefoglaló:

 • Fájlkereső alkalmazás
 • szűrők, kizárások támogatása
 • menthető jelentések
 • egyénileg megadható keresési területek
 • könnyű kezelhetőség
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.vxsearch.com/
VX Search letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
VX Search
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 25,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltraFileSearch 6.8.12024-05-20 UltraFileSearch 6.8.1 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]
 • SearchMyFiles 3.252024-04-07 SearchMyFiles 3.25 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • UltraSearch 4.0.3.8732023-10-04 UltraSearch 4.0.3.873 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • Glarysoft Quick Search 5.35.1.1442023-06-26 Glarysoft Quick Search 5.35.1.144 (0)
  A Glarysoft Quick Search egy Magyar nyelvű, több módszert is támogató fájlkereső szoftver. A programmal szinte bármilyen tartalmat […]
 • Wise JetSearch 4.1.4.2192021-08-03 Wise JetSearch 4.1.4.219 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]

Szólj hozzá