Alternate Timer 4.460

Az Alternate Timer egy ingyenes, Magyar nyelven használható határidő napló program amit időzítve lehet használni. A szoftver mellett rengeteg hasznos tulajdonságot említhetünk, ilyen a végeredmény kinyomtathatósága, jelszó védelem, ismétlődő feladatok korszerű hozzáadása és még több jobbnál jobb eszköz a rugalmasabb használat érdekében. Free alkalmazás.

A címben említett szoftver mellett több hasznos jellemzőt is említhetünk, ezek a felhasználhatóságát teszik hatékonyabbá. Gyakorlatilag nem más mint egy igen profi, rengeteg fejlett eszközzel rendelkező határidő napló szoftver amit igen széleskörűen lehet felhasználni. Az Alternate Timer egy igen korszerű, Magyar nyelven is használható határidő napló program Windows rendszerre.

Az Alternate Timer letölthető verziói között telepíthető, illetve hordozható kiadások is felfedezhetőek, mindegyik funkcionálisan a szükséges eszközökkel rendelkezik, hogy a számítógépünkön tudjunk határidős tevékenységeket tervezni. A program felülete kiváló megjelenéssel, illetve navigálhatósággal rendelkezik, így pillanatok alatt használatba vehető. Létrehozható vele speciális határidős tevékenység események ahol a kezdő, illetve befejező időpontok adhatóak hozzá leírással.

Alternate Timer – Időzített feladataink menedzselésére

Ha szükséges az Alternate Timer segítségével ki lehet azt nyomtatni, titkosíthatóak így azt csak azok tekinthetik meg akiknek erre teljes mértékben jogosultak. Az időzíthető Alternate Timer határidő napló program igen széles körű felhasználhatóságról árulkodhat, így azt bármire hasznos lehet azért hogy ne maradjunk le semmilyen fontosabb eseményről. További előnye a Magyar nyelv, ezért könnyű konfigurálni, illetve értelmezni az értesítéseket, így néhány perc alatt beállítható aszerint ahogy nekünk megfelel.

A program konfigurációs eszközkészlete a felső eszköztáron vehető igénybe, innen érhetőek el akárcsak a honosított konfigurációs eszközök amivel opcionálisan beállítható a Magyar nyelv.

Ettől a programtól sokkal fejlettebb megoldás a VueMinder Lite megfelelő eszköz, hogy a hétköznapi számítógépes tevékenységeinket nyomon lehessen követni.

Az Alternate Timer egy kiváló, ingyenes használatra tervezett határidő napló program amivel grafikusan követhető nyomon azok a tevékenységek amiket az alkalmazásra bíztunk. Magyar nyelven használható, jelszó védelemmel.

Alternate Timer

Alternate Timer Összefoglaló:

 • határidő napló program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • nyomtató funkció
 • jelszóvédelem
 • több módszer szerint is létre lehet hozni tevékenység időzítést
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Timer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Timer Portable 4.4602021-07-21 Alternate Timer Portable 4.460 (0)
  Az Alternate Timer Portable egy határidős feladatok menedzselésére létrehozott telepítést sem igénylő szoftver ami rengeteg hasznos […]
 • Wise Disk Cleaner 10.6.1.7962021-07-30 Wise Disk Cleaner 10.6.1.796 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Alternate Archiver 4.2302021-07-26 Alternate Archiver 4.230 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • Alternate File Shredder 2.7002021-07-26 Alternate File Shredder 2.700 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • Alternate Archiver Portable 4.2302021-07-26 Alternate Archiver Portable 4.230 (0)
  Az Alternate Archiver Portable egy telepítés nélkül használható fájlkezelő, fájlasszisztens program, amivel a számítógépen tárolt […]