RemindMe 3.1.10

A RemindMe egy ingyenes határidőnapló program, amivel adaptív módon tudod az aktuális teendőidet rendszerezni. A szoftver a szükséges konfiguráció alapján értesítéseket is tud küldeni asztali figyelmeztetés formájában. A Free alkalmazás beállításait el lehet menteni.

Igen hasznos tud lenni azoknak a számítógép tulajdonosoknak a RemindMe nevű alkalmazás, akik egy ingyenes határidő napló programot keresnek, a szoftverrel szeretnék rendszerezni azokat a napi teendőket amik határidőhöz vannak kötve, hasznos ha abból rengeteg van. Nagyon egyszerű használni, minden ma elérhető operációs rendszeren futtatható, akár Windows 10 rendszeren is.

A RemindMe letöltése után az installáláskor csak meg kell adni, hogy a futtatásához a szükséges fájlokat hová mentse el, ezután azonnal neki is láthatsz a szükséges konfigurációnak, a saját határidős tevékenységek megszervezésének ahol meglepően sok lehetőséget választhatunk.

Teljesen új határidős tevékenységet a lehető legegyszerűbben lehet a számára megadni, leírást adhatsz hozzá, idő, saját audió jelzés, illetve ismételhetővé tehető a riasztása, akár naponta. A szoftver felhasználói felülete remek megtervezéssel rendelkezik, a hasonló feladatokra tervezett programokkal ellentétben sokkal könnyebb beállítást biztosít, így hamar el tudja nyerni a tetszését a kipróbálójának.

RemindMe – egyszerű használat…

A RemindMe nevű alkalmazás rendelkezik még egy igen hasznos funkcióval, a korábban létrehozott beállításokat, emlékeztetőket el lehet menteni későbbre, a szoftver esetleges újratelepítése után ezek a definíciók visszaállíthatóak, így a programot azonnal használatod onnan amikor legutóbb befejezted.

Pro, kontra véleményt nem állapíthatunk meg róla, hisz minden olyan lehetőség, illetve feladat felfedezhető amire szükségünk lesz, megszoktuk egy ilyen jellegű szoftver használatakor, illetve szükséges. Hatalmas előnynek számít, hogy ingyenesen használható, a futtatásakor nem pazarolja az erőforrásokat, csak a szükséges pillanatban vehetünk tudomást arról hogy egy értesítést kaptunk egy elvégzendő tevékenységről.

A RemindMe alternatívája még a Rainlendar Lite, illetve az igen elterjedt ToDoList a szoftver speciális szűrőket is támogat, ideális rengeteg határidő korszerűbb, rendszerezettebb eléréséhez.

A RemindMe egy szabadon letölthető, illetve használható határidőnapló szoftver, ami minden szükséges funkciót tartalmaz ami csak kellhet. A beállításait el lehet menteni. Népszerű, korszerű funkciókkal rendelkezik amellett hogy igen dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik. 

RemindMe Összefoglaló:

 • Határidő napló program

  RemindMe

 • speciális értesítések létrehozásához
 • könnyen konfigurálható
 • menthető határidők, majd azok vissza is állíthatóak
 • szerény, de egyben jól navigálható kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal  

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
RemindMe
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rainlendar Lite 2.17.1.1702021-10-08 Rainlendar Lite 2.17.1.170 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Alternate Timer 4.4602021-07-21 Alternate Timer 4.460 (0)
  Az Alternate Timer egy ingyenes, Magyar nyelven használható határidő napló program amit időzítve lehet használni. A szoftver mellett […]
 • Alternate Timer Portable 4.4602021-07-21 Alternate Timer Portable 4.460 (0)
  Az Alternate Timer Portable egy határidős feladatok menedzselésére létrehozott telepítést sem igénylő szoftver ami rengeteg hasznos […]
 • ToDoList 8.0.20.12021-05-22 ToDoList 8.0.20.1 (0)
   A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]
 • VueMinder Lite 2021.22021-05-09 VueMinder Lite 2021.2 (0)
  A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható formában […]