RemindMe 2.2.0

A RemindMe egy ingyenes határidőnapló program, amivel adaptív módon tudod az aktuális teendőidet rendszerezni. A szoftver a szükséges konfiguráció alapján értesítéseket is tud küldeni asztali figyelmeztetés formájában. A Free alkalmazás beállításait el lehet menteni.

Igen hasznos tud lenni azoknak a számítógép tulajdonosoknak a RemindMe nevű alkalmazás, akik egy ingyenes határidő napló programot keresnek, a szoftverrel szeretnék rendszerezni azokat a napi teendőket amik határidőhöz vannak kötve, hasznos ha abból rengeteg van. Nagyon egyszerű használni, minden ma elérhető operációs rendszeren futtatható, akár Windows 10 rendszeren is.

A RemindMe letöltse után az installáláskor csak meg kell adni, hogy a futtatásához a szükséges fájlokat hová mentse el, ezután azonnal neki is láthatsz a szükséges konfigurációnak.

Teljesen új határidős tevékenységet a lehető legegyszerűbben lehet a számára megadni, leírást adhatsz hozzá, idő, saját audió jelzés, illetve ismételhetővé tehető a riasztása, akár naponta. A szoftver felhasználói felülete remek megtervezéssel rendelkezik, a hasonló feladatokra tervezett programokkal ellentétben sokkal könnyebb beállítást biztosít, így hamar el tudja nyerni a tetszését a kipróbálójának.

RemindMe – egyszerű használat…

A RemindMe nevű alkalmazás rendelkezik még egy igen hasznos funkcióval, a korábban létrehozott beállításokat, emlékeztetőket el lehet menteni későbbre, a szoftver esetleges újratelepítése után ezek a definíciók visszaállíthatóak, így a programot azonnal használatod onnan amikor legutóbb befejezted.

Pro, kontra véleményt nem állapíthatunk meg róla, hisz minden olyan lehetőség, illetve feladat felfedezhető amire egy ilyen jellegű alkalmazástól elvárunk, illetve szükséges. Hatalmas előnynek számít, hogy ingyenesen használható, a futtatásakor nem pazarolja az erőforrásokat, csak a szükséges pillanatban vehetünk tudomást arról hogy egy értesítést kaptunk egy elvégzendő tevékenységről.

A RemindMe alternatívája még a Rainlendar Lite, illetve az igen elterjedt ToDoList a szoftver speciális szűrőket is támogat, ideális rengeteg határidő korszerűbb, rendszerezettebb eléréséhez.

A RemindMe egy szabadon letölthető, illetve használható határidőnapló szoftver, ami minden szükséges funkciót tartalmaz ami csak kellhet. A beállításait el lehet menteni.

RemindMe Összefoglaló:

 • Határidő napló program

  RemindMe

 • speciális értesítések létrehozásához
 • könnyen konfigurálható
 • menthető határidők, majd azok vissza is állíthatóak
 • szerény, de egyben jól navigálható kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal  

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
RemindMe
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VueMinder Lite 2017.032017-08-10 VueMinder Lite 2017.03 (0)
  A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható formában […]
 • Wise Reminder 1.31.862018-12-17 Wise Reminder 1.31.86 (0)
  A Wise Reminder egy nagyon egyszerűen használható Magyar nyelvű határidő napló program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően a […]
 • Rainlendar Pro 2.14.1552018-02-18 Rainlendar Pro 2.14.155 (0)
  A Rainlendar Pro egy naptár program, amivel rendezett formában tudod nyomon követni azokat a fontos tevékenységeket amik előtted […]
 • ToDoList 7.2.62019-02-17 ToDoList 7.2.6 (0)
  A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]
 • Task Coach 1.4.42018-12-06 Task Coach 1.4.4 (0)
  A Task Coach hétköznapi feladataink rendszerezésére használható ingyenes segédalkalmazás. Már hordozható változatban is! Profi […]