Kényelmes tevékenység szervező program Windows rendszerre – RemindME

Áttekinthetően, kényelmesen tudod a számítógépeden tárolni, rendszerezni azokat a tevékenységeket amiket rendszeresen szoktál végrehajtani a RemindME nevű alkalmazással. Saját hang értesítéseket lehet hozzárendelni így garantáltan nem maradunk le semmilyen fontos eseményről.

A program a telepítése után a tálcára kerül, ahonnan rögtön konfigurálhatjuk. Az új határidős tevékenység hozzáadása nagyon egyszerű, saját értesítő hang adható hozzá leírással, így az sokkal könnyebben rendszerezhető később. A szoftver egyszerre több értesítést is képes kezelni egy időben, azt egy listán jeleníti meg ahol az azok listájának a kezelése, szerkesztése végezhető el. A szoftverhez hozzáadott beállításokat el lehet menteni, majd ha szükséges vissza importálható, azt több gépen is használni tudjuk a lehető legkevesebb beállítás igénylése szerint. A RemindME felülete remekül navigálható, dizájnos, felhasználókhoz optimalizált jellemzőkkel büszkélkedhet.

Ha rengeteg dolgod van amit nehéz fejben tartani, erre a szoftverre van szükséged, hogy azt a számítógépeden tudd kezelni. Az ingyenes alkalmazás csak Angol nyelven használható, ez az egyetlen negatívum amit elmondhatunk róla. A RemindME határidő napló program innen tölthető le. Természetesen bárki kipróbálhatja kötöttségek nélkül.

RemindME – Határidőnapló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kényelmes tevékenység szervező program Windows rendszerre - RemindME
Szerző
Leírás
Határidőnapló program - RemindME

Kapcsolódó szoftverek